پروفایل استاد - دانشگاه بوعلی سینا همدان
Associate Professor
Update: 2024-12-21
Nafiseh Davati
Bahar Faculty of Food Science and Technology / Department of Food Industeries
Journal Paper
-
"The effect of sourdough, turnips, and butternut squash on the physicochemical and nutritional properties of Doowina functional food during fermentation"
Nafiseh Davati, Nooshin Noshirvani, Sahar Bahrami
Food Science & Nutrition, 2024 -
"Discovery of long non‑coding RNAs in Aspergillus flavus response to water activity, CO2 concentration, and temperature changes"
Nafiseh Davati, Abozar Ghorbani
Scientific Reports, 2023 -
"Physical and Antimicrobial Properties of Nano-ZnO-loaded Nanoliposomes Prepared by Thin Layer Hydration-Sonication and Heating Methods"
Nafiseh Davati, Aryou Emamifar, parvin souri
Food and Bioprocess Technology, 2023 -
"Gene Networks Analysis of Salmonella Typhimurium Reveals New Insights on Key Genes Involved in Response to Low Water Activity"
Nafiseh Davati, Abozar Ghorbani, Elham Ashrafi-Dehkordi, Thomas P. Karbanowicz
Iranian Journal of Biotechnology, 2023 -
"Effects of Cuminum cyminum L. essential oil and its nanoemulsion on oxidative stability and microbial growth in mayonnaise during storage"
Nafiseh Davati, Aryou Emamifar, اسما مرادی
Food Science & Nutrition, 2023 -
"16S rRNA metagenomic analysis reveals significant changes of microbial compositions during fermentation from ewe milk to doogh with antimicrobial activity"
Nafiseh Davati, shohreh Hesami
FOOD BIOTECHNOLOGY, 2021 -
"Bacterial community analysis of winter salad during fermentation, and its antimicrobial properties"
Nafiseh Davati, shohreh Hesami
International Food Research Journal, 2021 -
"Study of Lactic Acid Bacteria Community From Raw Milk of Iranian One Humped Camel and Evaluation of Their Probiotic Properties"
Nafiseh Davati, farideh Tabatabaee yazdi, saeed Zibaee
Jundishapur Journal of Microbiology, 2015 -
"Optimization of medium composition for microbial production of glutamic acid from Date fruit wastes using fractional factorial method"
Nafiseh Davati, zohreh Hamidi Esfahani, seyed abbas Shojaosadati
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2010 -
"Antimicrobial activity evaluation of nano ZnO-loaded nanoliposomes against Bacillus cereus (ATCC 11778) and Pseudomonas aeruginosa (ATCC 9027)"
Nafiseh Davati, Aryou Emamifar, پروین سوری
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2024 -
"اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه"
Nafiseh Davati, Nooshin Noshirvani, Sahar Bahrami
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023 -
"Improving bulky Bread Quality with the Application of a Thermostable Amylase from Bacillus safensis strain MT501806.1"
Nafiseh Davati, Aryou Emamifar, soudeh Yousefi fakhr, Dariush Minai-Tehrani
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023 -
"Time–kill kinetic of nano ZnO-loaded nanoliposomes against Escherichia coli and Staphylococcus aureus"
Nafiseh Davati, Aryou Emamifar, parvin souri
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023 -
"Isolation and identification of thermostable amylase producing bacteria from the wastewater of the canning factory"
Nafiseh Davati, soudeh Yousefi fakhr, Dariush Minai-Tehrani
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2023 -
"بررسی خواص بافتی و حسی ماستهای تولیدی توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای گوسفندی مناطق مشهد، همدان و دزفول"
Mostafa Karami, Nafiseh Davati, مبین زمان
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2022 -
"بررسی خواص ضدمیکروبی و مقاومت به آنتیبیوتیک در جامعه میکروبی یک پنیر سنتی"
Nafiseh Davati
فرآوری و نگهداری مواد غذایی, 2022 -
"تجزیه و تحلیل متاژنومیکس جمعیت میکروبی در یک پنیر محلی ایرانی"
Nafiseh Davati, سحر بهرامی
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران, 2021 -
"کاربرد اسانس روغنی آرتیمیسیا افسنطین در کنترل رشد باکتری های بیماریزا روی کاهوی تازه"
سمیه علی میرزایی, Nafiseh Davati
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2020 -
"مقایسه تنوع میکروبی دوغ گوسفندی عشایر ناحیه سومار به کمک روشهای نسل جدیدتوالییابی و مولکولی وابسته به کشت"
Nafiseh Davati, shohreh Hesami
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران, 2018 -
"شناسایی تنوع میکروبی سبزیجات شور تخمیر شده با آب گوجه فرنگی با (NGS) استفاده از تکنیک نسل جدید توالییابی"
Nafiseh Davati, shohreh Hesami
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2018 -
"جداسازی و شناسایی فنوتیپی باکتری های اسید لاکتیک ذاتی ماست تولید شده از شیر گوسفند عشایر منطقه الوند و ارزیابی پتانسیل تولید اسید آنها"
Nafiseh Davati
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2018 -
"جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک دوغ شیر شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص تکنولوژیکی آن ها"
Nafiseh Davati, saeed Zibaee
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2017 -
"جداسازی و شناسایی انتروکوکوس های شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی"
Nafiseh Davati, farideh Tabatabaee yazdi, saeed Zibaee, fakhri Shahidi, mohammadreza Edalatian
میکروبیولوژی دامپزشکی, 2016 -
"جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل های شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی آن ها"
Nafiseh Davati, farideh Tabatabaee yazdi, saeed Zibaee, fakhri Shahidi, mohammadreza Edalatian
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2016 -
"جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها"
Nafiseh Davati, farideh Tabatabaee yazdi, saeed Zibaee
مجله میکروب شناسی مواد غذایی, 2015 -
"بررسی امکان تولید اسید های آمینه از ضایعات خرما با به کارگیری دو سوش CECT و 77 CECT جهش یافته کرینه باکتریوم گلوتامیکوم 690"
Nafiseh Davati, zohreh Hamidi Esfahani, seyed abbas Shojaosadati
Journal of Food Science and Technology (Iran), 2007
Conference Paper
-
"مروری برتأثیر روشهای خشککردن بر کنترل تخریب میکروبی میوه و سبزیجات"
Nafiseh Davati, سپیده وجدانی وحید
همايش ملي امنيت غذايي، ايمني غذايي و سلامت, 2023 -
"تبدیل زیستی ترکیبات فنلی"
Nafiseh Davati, فاطمه چهری
3th international conferance on modern thechnolgies in sciences, 2023 -
"اثرات اسانس ها بر میکروارگانیسم های مفید در غذاها با تاکید بر باکتری های اسید لاکتیک"
Nafiseh Davati, فاطمه چهری, شیرین روحانی
4th international and 29th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2023 -
"مروری بر متاژنومیکس و کاربرد آن در صنایع تخمیری"
Nafiseh Davati, سحر بهرامی
8th National Congress of Biology and Natural Sciences of Iran, 2021 -
"کاربرد نانوامولسیون اسانس های روغنی در صنعت غذا"
Nafiseh Davati, اسما مرادی
8th National Congress of Biology and Natural Sciences of Iran, 2021 -
"ارزیابی تولید اسید توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماست گوسفندی دزفول"
Mostafa Karami, Nafiseh Davati, مبین زمان
27th Iranian Food Science and Technology Congress, 2021 -
"ارزیابی ایمنی باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای سنتی گوسفندی"
Mostafa Karami, Nafiseh Davati, مبین زمان
27th Iranian Food Science and Technology Congress, 2021 -
"کاربردهای متابولومیکس در صنایع غذایی"
Nafiseh Davati, مبین زمان
27th Iranian Food Science and Technology Congress, 2021 -
"تغییرات در جمعیت باکتری های پاتوژن و باکتری های اسید لاکتیک شوری سبزیجات در طی تخمیر"
Nafiseh Davati
3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2019 -
"بررسی خواص ضدمیکروبی اسانس روغنی Artemisia absinthium"
سمیه علی میرزایی, Nafiseh Davati, Sahar Bahrami
3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2019 -
"غذاهای دریایی تخمیری فراسودمند و خواص آن ها"
Nafiseh Davati, Rezvan Esmaili, Faezeh hakimian
3rd International and 26th National Iranian Food Science and Technology Congress, 2019 -
"استفاده از فراورده های تخمیری آردهای غلات برای بهبود خواص تغذیه ای و سلامتی غذاهای مبتنی بر گندم"
Nafiseh Davati, مهتاب صدیق, فهیمه احمدی
4 th International Congress of Developing Agriculture, Natural Resources, Environment and Tourism of Iran, 2019 -
"تمپه نقش موثر تخمیر در بهبود ویژگیهای تغذیه ای تمپه"
Nafiseh Davati, مهتاب صدیق
4 th International Congress of Developing Agriculture, Natural Resources, Environment and Tourism of Iran, 2019 -
"محصولات فراسودمند حاصل از غلات"
Nafiseh Davati, مهدیه عهدی, مریم نوروزی
4 th International Congress of Developing Agriculture, Natural Resources, Environment and Tourism of Iran, 2019 -
"بررسی خواص ضدمیکروبی عصاره های بنه، شنگ و ترخینه به روشهای انتشار از دیسک و انتشار از چاهک"
Nafiseh Davati
كنفرانس بين المللي علوم كشاورزي گياهان دارويي و طب سنتي, 2018 -
"بررسی خواص ضدمیکروبی عصاره های زعفران و زیره به روش انتشار از دیسک و انتشار از چاهک"
Nafiseh Davati
كنفرانس بين المللي علوم كشاورزي گياهان دارويي و طب سنتي, 2018 -
"اثر کلرید سدیم در کاهش بار میکروبی کاهو"
Nafiseh Davati, shohreh Hesami
1st applied biology conference and lifestyle, 2017 -
"شیر شتر به عنوان یک محصول پروبیوتیک"
Nafiseh Davati, shohreh Hesami
1st applied biology conference and lifestyle, 2017 -
"استراتژی های افزایش تولید متابولیت های ثانویه میکروبی برپایه مهندسی متابولیک"
Nafiseh Davati
1st National Conference on New Findings in BIOLOGY, 2016 -
"استراتژیهای افزایش تولید متابوبیت های ثانویه باکتریایی بر پایه پاسخ میکروبی (دریافت حد نصاب، استخراج)"
Nafiseh Davati
1st National Conference on New Findings in BIOLOGY, 2016 -
"کاربرد باکتری های سخت دوست در بیوتکنولوژی"
Nafiseh Davati, seyedeh fatemeh davati
اولين كنفرانس ملي دستاوردهاي فن آورانه صنايع غذايي, 2015 -
"انواع بیوکاتالیست های نانوساختاری تثبیت شده بر اساس روش سنتزی"
Nafiseh Davati
اولين كنفرانس ملي دستاوردهاي فن آورانه صنايع غذايي, 2015 -
"مطالعه پتانسیل تکنولوژیکی انتروکوکوس های جداشده از شیر شتر ایران برای استفاده در صنعت غذا"
Nafiseh Davati, farideh Tabatabaee yazdi, saeed Zibaee, fakhri Shahidi, mohammadreza Edalatian
همايش ملي توسعه پرورش شتر ايران, 2014 -
"مطالعه فلور میکروبی ، جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک شیر شتر در ناحیه ترکمن برای استفاده در صنعت غذا"
Nafiseh Davati, farideh Tabatabaee yazdi, saeed Zibaee, fakhri Shahidi, mohammadreza Edalatian
اولين كنگره ملي شتر, 2012