نفیسه دعوتی

استادیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1402/12/24

نفیسه دعوتی

علوم و صنایع غذایی بهار / صنایع غذایی

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

  1. "Antimicrobial activity evaluation of nano ZnO-loaded nanoliposomesagainst Bacillus cereus (ATCC 11778) and Pseudomonas aeruginosa (ATCC9027)"
    پروين سوري, Aryou Emamifar, Nafiseh Davati
    Journal of Food Science and Technology (Iran), Vol. , pp.106-117, 2024
  2. "The effect of sourdough, turnips, and butternut squash onthe physicochemical and nutritional properties of Doowinafunctional food during fermentation"
    Sahar Bahrami, Nafiseh Davati, Nooshin Noshirvani
    Food Science & Nutrition, Vol. , 2024
  3. "Physical and Antimicrobial Properties of Nano-ZnO-loaded Nanoliposomes Prepared by Thin Layer Hydration-Sonication and Heating Methods"
    parvin souri, Aryou Emamifar, Nafiseh Davati
    Food and Bioprocess Technology, Vol. , 2023
  4. "Isolation and identification of thermostable amylase producing bacteria from the wastewater of the canning factory"
    soudeh Yousefi fakhr, Nafiseh Davati, Dariush Minai-Tehrani
    Journal of Food Science and Technology (Iran), Vol. , pp.138-148, 2023
  5. "Discovery of long non‑codingRNAs in Aspergillus flavusresponse to water activity, CO2concentration, and temperaturechanges"
    Nafiseh Davati, Abozar Ghorbani
    Scientific Reports, Vol. , 2023
  6. "Effects of Cuminum cyminum L. essential oil and itsnanoemulsion on oxidative stability and microbial growth inmayonnaise during storage"
    اسما مرادي, Nafiseh Davati, Aryou Emamifar
    Food Science & Nutrition, Vol. , pp.4781-4793, 2023
  7. "Time–kill kinetic of nano ZnO-loaded nanoliposomes against Escherichia coli and Staphylococcus aureus"
    parvin souri, Aryou Emamifar, Nafiseh Davati
    Journal of Food Science and Technology (Iran), Vol. , pp.36-47, 2023
  8. "Improving bulky Bread Quality with the Application of a Thermostable Amylase from Bacillus safensis strain MT501806.1"
    Nafiseh Davati, soudeh Yousefi fakhr, Dariush Minai-Tehrani, Aryou Emamifar
    Journal of Food Science and Technology (Iran), Vol. , pp.41-53, 2023
  9. "Gene Networks Analysis of Salmonella Typhimurium Reveals New Insights on Key Genes Involved in Response to Low Water Activity"
    Nafiseh Davati, Abozar Ghorbani, Elham Ashrafi-Dehkordi, Thomas P. Karbanowicz
    Iranian Journal of Biotechnology, Vol. , pp.71-82, 2023
  10. "Bacterial community analysis of winter salad during fermentation, andits antimicrobial properties"
    Nafiseh Davati, shohreh Hesami
    International Food Research Journal, Vol. , pp.1285-1297, 2021
  11. "16S rRNA metagenomic analysis reveals significantchanges of microbial compositions duringfermentation from ewe milk to doogh withantimicrobial activity"
    Nafiseh Davati, shohreh Hesami
    FOOD BIOTECHNOLOGY, Vol. , 2021
  12. "Study of Lactic Acid Bacteria Community From Raw Milk of Iranian One Humped Camel and Evaluation of Their Probiotic Properties"
    saeed Zibaee, farideh Tabatabaee yazdi, Nafiseh Davati
    Jundishapur Journal of Microbiology, Vol. , 2015
  13. "Optimization of medium composition for microbialproduction of glutamic acid from Date fruit wastes usingfractional factorial method"
    Nafiseh Davati, zohreh Hamidi Esfahani, seyed abbas Shojaosadati
    Journal of Food Science and Technology (Iran), Vol. , pp.61-67, 2010
  14. "اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه"
    سحر بهرامی، نفیسه دعوتی، نوشین نوشیروانی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:197-209، 1401
  15. "بررسی خواص ضدمیکروبی و مقاومت به آنتیبیوتیک در جامعهمیکروبی یک پنیر سنتی"
    نفیسه دعوتی
    فرآوری و نگهداری مواد غذایی، نسخه ، صفحات:132-146، 1401
  16. "بررسی خواص بافتی و حسی ماستهای تولیدی توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای گوسفندی مناطق مشهد، همدان و دزفول"
    نفیسه دعوتی، مبین زمان، مصطفی کرمی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:171-182، 1401
  17. "تجزیه و تحلیل متاژنومیکس جمعیت میکروبی در یک پنیر محلی ایرانی"
    نفیسه دعوتی، سحر بهرامی
    پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، نسخه ، صفحات:631-645، 1400
  18. "کاربرد اسانس روغنی آرتیمیسیا افسنطین در کنترل رشد باکتری های بیماریزا روی کاهوی تازه"
    نفیسه دعوتی، سمیه علی میرزایی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:85-96، 1399
  19. "شناسایی تنوع میکروبی سبزیجات شور تخمیر شده با آب گوجه فرنگی با(NGS) استفاده از تکنیک نسل جدید توالییابی"
    شهره حسامی، نفیسه دعوتی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:15-27، 1397
  20. "مقایسه تنوع میکروبی دوغ گوسفندی عشایر ناحیه سومار به کمک روشهای نسل جدیدتوالییابی و مولکولی وابسته به کشت"
    شهره حسامی، نفیسه دعوتی
    پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، نسخه ، صفحات:685-698، 1397
  21. "جداسازی و شناسایی فنوتیپی باکتری های اسید لاکتیک ذاتی ماست تولید شده از شیر گوسفند عشایر منطقه الوند و ارزیابی پتانسیل تولید اسید آنها"
    نفیسه دعوتی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:213-222، 1397
  22. "جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک دوغ شیر شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص تکنولوژیکی آن ها"
    نفیسه دعوتی، سعید زیبایی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:311-322، 1396
  23. "جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل های شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی آن ها"
    نفیسه دعوتی، فریده طباطبایی یزدی، فخری شهیدی، محمدرضا عدالتیان، سعید زیبایی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:113-123، 1395
  24. "جداسازی و شناسایی انتروکوکوس های شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی"
    نفیسه دعوتی، سعید زیبایی، فریده طباطبایی یزدی، فخری شهیدی، محمدرضا عدالتیان
    میکروبیولوژی دامپزشکی، نسخه ، صفحات:79-90، 1394
  25. "جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها"
    نفیسه دعوتی، فریده طباطبایی یزدی، سعید زیبایی
    مجله میکروب شناسی مواد غذایی، نسخه ، صفحات:51-60، 1394
  26. "بررسی امکان تولید اسید های آمینه از ضایعات خرما با به کارگیری دو سوش CECT و 77 CECT جهش یافته کرینه باکتریوم گلوتامیکوم 690"
    نفیسه دعوتی، زهره حمیدی اصفهانی، سید عباس شجاع الساداتی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:55-63، 1386

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

  1. "مروری برتاثیر روشهای خشککردن بر کنترل تخریب میکروبی میوه و سبزیجات"
    سپیده وجدانی وحید، نفیسه دعوتی
    همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت، 1402
  2. "تبدیل زیستی ترکیبات فنلی"
    فاطمه چهری، نفیسه دعوتی
    سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم، 1402
  3. "اثرات اسانس ها بر میکروارگانیسم های مفید در غذاها با تاکید بر باکتری های اسید لاکتیک"
    فاطمه چهری، نفیسه دعوتی، شیرین روحانی
    چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1402
  4. "کاربرد نانوامولسیون اسانس های روغنی در صنعت غذا"
    نفیسه دعوتی، اسما مرادی
    هشتمین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران، 1400
  5. "مروری بر متاژنومیکس و کاربرد آن در صنایع تخمیری"
    نفیسه دعوتی، سحر بهرامی
    هشتمین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران، 1400
  6. "کاربردهای متابولومیکس در صنایع غذایی"
    نفیسه دعوتی، مبین زمان
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  7. "ارزیابی تولید اسید توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماست گوسفندی دزفول"
    نفیسه دعوتی، مبین زمان، مصطفی کرمی
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  8. "ارزیابی ایمنی باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای سنتی گوسفندی"
    مبین زمان، نفیسه دعوتی، مصطفی کرمی
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  9. "غذاهای دریایی تخمیری فراسودمند و خواص آن ها"
    نفیسه دعوتی، فائزه حکیمیان، رضوان اسماعیلی
    سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  10. "تغییرات در جمعیت باکتری های پاتوژن و باکتری های اسید لاکتیک شوری سبزیجات در طی تخمیر"
    نفیسه دعوتی
    سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  11. "بررسی خواص ضدمیکروبی اسانس روغنی Artemisia absinthium"
    نفیسه دعوتی، سمیه علی میرزایی، سحر بهرامی
    سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  12. "محصولات فراسودمند حاصل از غلات"
    مریم نوروزی، نفیسه دعوتی، مهدیه عهدی
    چهارمین کنگره سالانه بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران - ایران، تبریز، 1398
  13. "استفاده از فراورده های تخمیری آردهای غلات برای بهبود خواص تغذیه ای و سلامتی غذاهای مبتنی بر گندم"
    مهتاب صدیق، نفیسه دعوتی، فهیمه احمدی
    چهارمین کنگره سالانه بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران - ایران، تبریز، 1398
  14. "تمپه نقش موثر تخمیر در بهبود ویژگیهای تغذیه ای تمپه"
    مهتاب صدیق، نفیسه دعوتی
    چهارمین کنگره سالانه بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران - ایران، تبریز، 1398
  15. "بررسی خواص ضدمیکروبی عصاره های بنه، شنگ و ترخینه به روشهای انتشار از دیسک و انتشار از چاهک"
    نفیسه دعوتی
    کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی گیاهان دارویی و طب سنتی، 1396
  16. "بررسی خواص ضدمیکروبی عصاره های زعفران و زیره به روش انتشار از دیسک و انتشار از چاهک"
    نفیسه دعوتی
    کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی گیاهان دارویی و طب سنتی، 1396
  17. "اثر کلرید سدیم در کاهش بار میکروبی کاهو"
    نفیسه دعوتی، شهره حسامی
    اولین کنفرانس زیست شناسی کاربردی و سبک زندگی، 1396
  18. "شیر شتر به عنوان یک محصول پروبیوتیک"
    نفیسه دعوتی، شهره حسامی
    اولین کنفرانس زیست شناسی کاربردی و سبک زندگی، 1396
  19. "استراتژی های افزایش تولید متابولیت های ثانویه میکروبی برپایه مهندسی متابولیک"
    نفیسه دعوتی
    اولین کنفرانس یافته های نوین زیست شناسی، 1395
  20. "استراتژیهای افزایش تولید متابوبیت های ثانویه باکتریایی بر پایه پاسخ میکروبی(دریافت حد نصاب، استخراج)"
    نفیسه دعوتی
    اولین کنفرانس یافته های نوین زیست شناسی، 1395
  21. "کاربرد باکتری های سخت دوست در بیوتکنولوژی"
    نفیسه دعوتی، سیده فاطمه دعوتی
    اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه صنایع غذایی، 1394
  22. "انواع بیوکاتالیست های نانوساختاری تثبیت شده بر اساس روش سنتزی"
    نفیسه دعوتی
    اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه صنایع غذایی، 1394
  23. "مطالعه پتانسیل تکنولوژیکی انتروکوکوس های جداشده از شیر شتر ایران برای استفاده در صنعت غذا"
    نفیسه دعوتی، سعید زیبایی، فریده طباطبایی یزدی، فخری شهیدی، محمدرضا عدالتیان
    همایش ملی توسعه پرورش شتر ایران، 1393
  24. "مطالعه فلور میکروبی ، جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک شیر شتر در ناحیه ترکمن برای استفاده در صنعت غذا"
    نفیسه دعوتی، فریده طباطبایی یزدی، سعید زیبایی، فخری شهیدی، محمدرضا عدالتیان
    اولین کنگره ملی شتر، 1391