پروفایل استاد - دانشگاه بوعلی سینا همدان
دانشیار
تاریخ بهروزرسانی: 1403/07/19
نفیسه دعوتی
علوم و صنایع غذایی بهار / صنایع غذایی
مقالات علمی چاپ شده در مجلات
-
"Antimicrobial activity evaluation of nano ZnO-loaded nanoliposomesagainst Bacillus cereus (ATCC 11778) and Pseudomonas aeruginosa (ATCC9027)"
پروين سوري, Aryou Emamifar, Nafiseh Davati
Journal of Food Science and Technology (Iran), Vol. , pp.106-117, 2024 -
"The effect of sourdough, turnips, and butternut squash onthe physicochemical and nutritional properties of Doowinafunctional food during fermentation"
Sahar Bahrami, Nafiseh Davati, Nooshin Noshirvani
Food Science & Nutrition, Vol. , 2024 -
"Time–kill kinetic of nano ZnO-loaded nanoliposomes against Escherichia coli and Staphylococcus aureus"
parvin souri, Aryou Emamifar, Nafiseh Davati
Journal of Food Science and Technology (Iran), Vol. , pp.36-47, 2023 -
"Physical and Antimicrobial Properties of Nano-ZnO-loaded Nanoliposomes Prepared by Thin Layer Hydration-Sonication and Heating Methods"
parvin souri, Aryou Emamifar, Nafiseh Davati
Food and Bioprocess Technology, Vol. , 2023 -
"Isolation and identification of thermostable amylase producing bacteria from the wastewater of the canning factory"
soudeh Yousefi fakhr, Nafiseh Davati, Dariush Minai-Tehrani
Journal of Food Science and Technology (Iran), Vol. , pp.138-148, 2023 -
"Discovery of long non‑codingRNAs in Aspergillus flavusresponse to water activity, CO2concentration, and temperaturechanges"
Nafiseh Davati, Abozar Ghorbani
Scientific Reports, Vol. , 2023 -
"Improving bulky Bread Quality with the Application of a Thermostable Amylase from Bacillus safensis strain MT501806.1"
Nafiseh Davati, soudeh Yousefi fakhr, Dariush Minai-Tehrani, Aryou Emamifar
Journal of Food Science and Technology (Iran), Vol. , pp.41-53, 2023 -
"Gene Networks Analysis of Salmonella Typhimurium Reveals New Insights on Key Genes Involved in Response to Low Water Activity"
Nafiseh Davati, Abozar Ghorbani, Elham Ashrafi-Dehkordi, Thomas P. Karbanowicz
Iranian Journal of Biotechnology, Vol. , pp.71-82, 2023 -
"Effects of Cuminum cyminum L. essential oil and itsnanoemulsion on oxidative stability and microbial growth inmayonnaise during storage"
اسما مرادي, Nafiseh Davati, Aryou Emamifar
Food Science & Nutrition, Vol. , pp.4781-4793, 2023 -
"16S rRNA metagenomic analysis reveals significantchanges of microbial compositions duringfermentation from ewe milk to doogh withantimicrobial activity"
Nafiseh Davati, shohreh Hesami
FOOD BIOTECHNOLOGY, Vol. , 2021 -
"Bacterial community analysis of winter salad during fermentation, andits antimicrobial properties"
Nafiseh Davati, shohreh Hesami
International Food Research Journal, Vol. , pp.1285-1297, 2021 -
"Study of Lactic Acid Bacteria Community From Raw Milk of Iranian One Humped Camel and Evaluation of Their Probiotic Properties"
saeed Zibaee, farideh Tabatabaee yazdi, Nafiseh Davati
Jundishapur Journal of Microbiology, Vol. , 2015 -
"Optimization of medium composition for microbialproduction of glutamic acid from Date fruit wastes usingfractional factorial method"
Nafiseh Davati, zohreh Hamidi Esfahani, seyed abbas Shojaosadati
Journal of Food Science and Technology (Iran), Vol. , pp.61-67, 2010 -
"اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه"
سحر بهرامی، نفیسه دعوتی، نوشین نوشیروانی
Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:197-209، 1401 -
"بررسی خواص بافتی و حسی ماستهای تولیدی توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای گوسفندی مناطق مشهد، همدان و دزفول"
نفیسه دعوتی، مبین زمان، مصطفی کرمی
Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:171-182، 1401 -
"بررسی خواص ضدمیکروبی و مقاومت به آنتیبیوتیک در جامعهمیکروبی یک پنیر سنتی"
نفیسه دعوتی
فرآوری و نگهداری مواد غذایی، نسخه ، صفحات:132-146، 1401 -
"تجزیه و تحلیل متاژنومیکس جمعیت میکروبی در یک پنیر محلی ایرانی"
نفیسه دعوتی، سحر بهرامی
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، نسخه ، صفحات:631-645، 1400 -
"کاربرد اسانس روغنی آرتیمیسیا افسنطین در کنترل رشد باکتری های بیماریزا روی کاهوی تازه"
نفیسه دعوتی، سمیه علی میرزایی
Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:85-96، 1399 -
"جداسازی و شناسایی فنوتیپی باکتری های اسید لاکتیک ذاتی ماست تولید شده از شیر گوسفند عشایر منطقه الوند و ارزیابی پتانسیل تولید اسید آنها"
نفیسه دعوتی
Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:213-222، 1397 -
"شناسایی تنوع میکروبی سبزیجات شور تخمیر شده با آب گوجه فرنگی با(NGS) استفاده از تکنیک نسل جدید توالییابی"
شهره حسامی، نفیسه دعوتی
Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:15-27، 1397 -
"مقایسه تنوع میکروبی دوغ گوسفندی عشایر ناحیه سومار به کمک روشهای نسل جدیدتوالییابی و مولکولی وابسته به کشت"
شهره حسامی، نفیسه دعوتی
پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، نسخه ، صفحات:685-698، 1397 -
"جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک دوغ شیر شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص تکنولوژیکی آن ها"
نفیسه دعوتی، سعید زیبایی
Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:311-322، 1396 -
"جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل های شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی آن ها"
نفیسه دعوتی، فریده طباطبایی یزدی، فخری شهیدی، محمدرضا عدالتیان، سعید زیبایی
Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:113-123، 1395 -
"جداسازی و شناسایی انتروکوکوس های شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی"
نفیسه دعوتی، سعید زیبایی، فریده طباطبایی یزدی، فخری شهیدی، محمدرضا عدالتیان
میکروبیولوژی دامپزشکی، نسخه ، صفحات:79-90، 1394 -
"جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها"
نفیسه دعوتی، فریده طباطبایی یزدی، سعید زیبایی
مجله میکروب شناسی مواد غذایی، نسخه ، صفحات:51-60، 1394 -
"بررسی امکان تولید اسید های آمینه از ضایعات خرما با به کارگیری دو سوش CECT و 77 CECT جهش یافته کرینه باکتریوم گلوتامیکوم 690"
نفیسه دعوتی، زهره حمیدی اصفهانی، سید عباس شجاع الساداتی
Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:55-63، 1386
مقالات علمی ارائه شده در همایشها
-
"مروری برتاثیر روشهای خشککردن بر کنترل تخریب میکروبی میوه و سبزیجات"
سپیده وجدانی وحید، نفیسه دعوتی
همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت، 1402 -
"تبدیل زیستی ترکیبات فنلی"
فاطمه چهری، نفیسه دعوتی
سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم، 1402 -
"اثرات اسانس ها بر میکروارگانیسم های مفید در غذاها با تاکید بر باکتری های اسید لاکتیک"
فاطمه چهری، نفیسه دعوتی، شیرین روحانی
چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1402 -
"کاربرد نانوامولسیون اسانس های روغنی در صنعت غذا"
نفیسه دعوتی، اسما مرادی
هشتمین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران، 1400 -
"مروری بر متاژنومیکس و کاربرد آن در صنایع تخمیری"
نفیسه دعوتی، سحر بهرامی
هشتمین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران، 1400 -
"کاربردهای متابولومیکس در صنایع غذایی"
نفیسه دعوتی، مبین زمان
بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399 -
"ارزیابی تولید اسید توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماست گوسفندی دزفول"
نفیسه دعوتی، مبین زمان، مصطفی کرمی
بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399 -
"ارزیابی ایمنی باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای سنتی گوسفندی"
مبین زمان، نفیسه دعوتی، مصطفی کرمی
بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399 -
"تغییرات در جمعیت باکتری های پاتوژن و باکتری های اسید لاکتیک شوری سبزیجات در طی تخمیر"
نفیسه دعوتی
سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398 -
"بررسی خواص ضدمیکروبی اسانس روغنی Artemisia absinthium"
نفیسه دعوتی، سمیه علی میرزایی، سحر بهرامی
سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398 -
"غذاهای دریایی تخمیری فراسودمند و خواص آن ها"
نفیسه دعوتی، فائزه حکیمیان، رضوان اسماعیلی
سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398 -
"تمپه نقش موثر تخمیر در بهبود ویژگیهای تغذیه ای تمپه"
مهتاب صدیق، نفیسه دعوتی
چهارمین کنگره سالانه بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران - ایران، تبریز، 1398 -
"محصولات فراسودمند حاصل از غلات"
مریم نوروزی، نفیسه دعوتی، مهدیه عهدی
چهارمین کنگره سالانه بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران - ایران، تبریز، 1398 -
"استفاده از فراورده های تخمیری آردهای غلات برای بهبود خواص تغذیه ای و سلامتی غذاهای مبتنی بر گندم"
مهتاب صدیق، نفیسه دعوتی، فهیمه احمدی
چهارمین کنگره سالانه بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران - ایران، تبریز، 1398 -
"بررسی خواص ضدمیکروبی عصاره های زعفران و زیره به روش انتشار از دیسک و انتشار از چاهک"
نفیسه دعوتی
کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی گیاهان دارویی و طب سنتی، 1396 -
"بررسی خواص ضدمیکروبی عصاره های بنه، شنگ و ترخینه به روشهای انتشار از دیسک و انتشار از چاهک"
نفیسه دعوتی
کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی گیاهان دارویی و طب سنتی، 1396 -
"اثر کلرید سدیم در کاهش بار میکروبی کاهو"
نفیسه دعوتی، شهره حسامی
اولین کنفرانس زیست شناسی کاربردی و سبک زندگی، 1396 -
"شیر شتر به عنوان یک محصول پروبیوتیک"
نفیسه دعوتی، شهره حسامی
اولین کنفرانس زیست شناسی کاربردی و سبک زندگی، 1396 -
"استراتژیهای افزایش تولید متابوبیت های ثانویه باکتریایی بر پایه پاسخ میکروبی(دریافت حد نصاب، استخراج)"
نفیسه دعوتی
اولین کنفرانس یافته های نوین زیست شناسی، 1395 -
"استراتژی های افزایش تولید متابولیت های ثانویه میکروبی برپایه مهندسی متابولیک"
نفیسه دعوتی
اولین کنفرانس یافته های نوین زیست شناسی، 1395 -
"کاربرد باکتری های سخت دوست در بیوتکنولوژی"
نفیسه دعوتی، سیده فاطمه دعوتی
اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه صنایع غذایی، 1394 -
"انواع بیوکاتالیست های نانوساختاری تثبیت شده بر اساس روش سنتزی"
نفیسه دعوتی
اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه صنایع غذایی، 1394 -
"مطالعه پتانسیل تکنولوژیکی انتروکوکوس های جداشده از شیر شتر ایران برای استفاده در صنعت غذا"
نفیسه دعوتی، سعید زیبایی، فریده طباطبایی یزدی، فخری شهیدی، محمدرضا عدالتیان
همایش ملی توسعه پرورش شتر ایران، 1393 -
"مطالعه فلور میکروبی ، جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک شیر شتر در ناحیه ترکمن برای استفاده در صنعت غذا"
نفیسه دعوتی، فریده طباطبایی یزدی، سعید زیبایی، فخری شهیدی، محمدرضا عدالتیان
اولین کنگره ملی شتر، 1391