مرتضی ملکی

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/02/05

مرتضی ملکی

هنر و معماری / معماری

1. "Architectural Aspects of Urban Design Affecting the Thermal Comfort of Sidewalks in Tehran"
    international conference on engineering and technology, 2022
  2. "Study of the Modern urban Heritage of big citiesCase Study: City of Tehran"
    2nd international conference on 'Modern Heritage and Future Legacy', 2020
  3. "The Components Affecting Staff set Priorities in Order to Achieve Desirable Daylighting Condition in Office Environments"
    morteza maleki
    International Conference on Ancient Architecture, Building Style and Construction, 2020
  4. "Evaluation of Effective Physical Parameters on Thermal Comfort in PavementsComparing the case study before the redesign and after creating Bu-Ali pavement"
    morteza maleki, سيده گلرخ سجادي
    10th international policy forum on urban growth and conservation in Eurasia corridor, 2019
  5. "Cultural Empowerment of modern heritage: cityscape from citizen’s point of view"
    international conference on modern heritage and future legacy, 2019
  6. "Studying Parameters Affecting Sustainability of PremisesCase study: Bu-Ali Sina University Main Campus"
    morteza maleki
    International and multi-disciplinary design workshop for creating sustainable cultural and nature tourism premises, 2018
  7. "Regeneration of Tehran's urban decayed contexts"
    mohammadmehdi moulaii, Gelareh Shahhoseini, morteza maleki
    IX International Policy forum on Urban Growth And Conservation in Euro-Asian Corridor (the Silk Road), 2017
  8. "بررسی تاثیر نورروز دریافت شده از آتریوم در کیفیت روشنایی فضا ( نمونه موردی آتریوم طراحی شده مدرسه ای درمنطقه لاداخ هند.)"
    مینا مرادی، مرتضی ملکی
    دومین همایش بین المللی معماری، مهندسی عمران، توسعه شهری، محیط و افق هنر اسلامی در قدم دوم انقلاب، 1401
  9. "بررسی پارامترهای طراحی بالکن های سرپوشیده در شهر همدان ، به منظور افزایش روشنایی طبیعی در فضای داخلی"
    پدرام عرفانی، محمدامین نوری، مرتضی ملکی
    چهارمین کنفرانس بین المللی و پنجمین کنفرانس ملی عمران، معماری، هنر و طراحی شهری، 1400
  10. "تحلیل رفتار حرارتی پوسته های متداول ساختمان های مسکونی در شهر همدان با هدف بهبود کارایی مصرف انرژی"
    مجید بهرامی، ندا پورقاسمی، مرتضی ملکی
    هفتمین کنفرانس بین المللی عمران،معماری و مدیریت شهری، 1400
  11. "شناسایی مفاهیم عملکردی سازه های کینتیک از حیث پایداری در معماری"
    فرشته عظیمی فر، محمدمهدی مولائی، مرتضی ملکی
    هشتمین کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری، 1400
  12. "«انواع پوسته ها و متریال ها در نما در راستای مصرف بهینه انرژی در اقلیم گرم و مرطوب»"
    فرشته عظیمی فر، محمدمهدی مولائی، مرتضی ملکی
  13. "بررسی مولفه های آسایش بصری و شرایط روشنایی مطلوب در ساختمانهای اداری شهر تهران با ارزیابی نظرات کارمندان"
    منصوره طاهباز، مرتضی ملکی، مصطفی قلی پور
    سومین همایش بین المللی روشنایی و نورپردازی ایران، 1395
  14. "تحلیل مولفه های موثر بر تعیین اولویتهای کارکنان به منظور دستیابی شرایط مطلوب روشنایی طبیعی در محیطهای اداری"
    سید مجید مفیدی شمیرانی، مرتضی ملکی، منصوره طاهباز
    دومین همایش بین المللی روشنایی و نورپردازی ایران، 1393