نوشین نوشیروانی

استادیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/10/01

نوشین نوشیروانی

فنی و منابع طبیعی تویسرکان / صنایع غذایی

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

  1. "The effect of sourdough, turnips, and butternut squash on the physicochemical and nutritional properties of Doowina functional food during fermentation"
    Nafiseh Davati, Nooshin Noshirvani, Sahar Bahrami
    Food Science & Nutrition, 2024
  2. "Magnetic perlite based molecularly imprinted polymer on screen printed carbon electrode as a new tyramine electrochemical sensor"
    Mahdi Hashemi, zeynab Zohdijamil, Nooshin Noshirvani, Zahra Nazari
    MICROCHEMICAL JOURNAL, 2024
  3. "Novel bioactive films integrated with Pickering emulsion of ginger essential oil for food packaging application"
    Mahdi Hashemi, Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
    Food Bioscience, 2023
  4. "Impact of carboxymethyl cellulose coating embedded with oregano and rosemary essential oils to improve the post‑harvest quality of fresh strawberries"
    Nooshin Noshirvani, Hamid Mantashlou, Ebrahim Alammar
    Journal of Food Measurement and Characterization, 2023
  5. "Comparison of the microbial, physicochemical, and sensorial properties of raw and pasteurized Lighvan cheeses during ripening time"
    . ., Nooshin Noshirvani, Parisa Rashtchi, Ali Bazmi
    Food Science & Nutrition, 2021
  6. "Antioxidant and antimicrobial properties of carbohydrate-based films enriched with cinnamon essential oil by Pickering emulsion method"
    Mahdi Hashemi, Hadi Fasihi, Mohammad Fazilati, Nooshin Noshirvani, Véronique Coma, Hossein salavati
    Food Packaging and Shelf Life, 2019
  7. "The optimization of gelatin-CMC based active films containing chitin nanofiber and Trachyspermum ammi essential oil by response surface methodology"
    First-Name Last-Name, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Maryam Azarifar, Mahmud Sowti khiabani, Ali Abdulkhani, Mohammadyar Hosseini
    CARBOHYDRATE POLYMERS, 2019
  8. "Control of Aspergilus niger in vitro and in vivo by three Iranian essential oils"
    Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani
    International Food Research Journal, 2018
  9. "Study of cellulose nanocrystal doped starch-polyvinyl alcoholbionanocomposite films"
    Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Reza Montazami, Wangyujue Hong
    INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 2018
  10. "Novel active packaging based on carboxymethyl cellulose-chitosan -ZnO NPs nanocomposite for increasing the shelf life of bread"
    Mahdi Hashemi, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Reza Rezaei Mokarram
    Food Packaging and Shelf Life, 2017
  11. "Novel carboxymethyl cellulose-polyvinyl alcohol blend filmsstabilized by Pickering emulsion incorporation method"
    Mahdi Hashemi, Hadi Fasihi, Mohammad Fazilati, Nooshin Noshirvani
    CARBOHYDRATE POLYMERS, 2017
  12. "Preparation and characterization of active emulsified films based onchitosan-carboxymethyl cellulose containing zinc oxide nanoparticles"
    Mahdi Hashemi, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Reza Rezaei Mokarram, Véronique Coma
    INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, 2017
  13. "Synthesis of chitosan based magnetic molecularly imprinted polymers for selective separation and spectrophotometric determination of histamine in tuna fish"
    Mahdi Hashemi, زهرا نظری, Nooshin Noshirvani
    CARBOHYDRATE POLYMERS, 2017
  14. "Cinnamon and ginger essential oils to improve antifungal, physical and mechanical properties of chitosan-carboxymethyl cellulose films"
    Mahdi Hashemi, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Reza Rezaei Mokarram, Véronique Coma, Christian Gardrat, Cedric Le Coz Le Coz
    FOOD HYDROCOLLOIDS, 2017
  15. "Starch_PVA nanocomposite film incorporated with cellulose nanocrystals and MMT: A comparative study"
    Hadi Fasihi, Nooshin Noshirvani, Babak Ghanbarzadeh, Hadi Almasi
    International Journal of Food Engineering, 2016
  16. "اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه"
    نفیسه دعوتی، نوشین نوشیروانی، سحر بهرامی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1401
  17. "Investigating the chemical and microbial characteristics of date syrup during the production stages (from the raw material to the final product)"
    نوشین نوشیروانی، عاطفه محبی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1401
  18. "بررسی تاثیر پارامترهای فیزیکی و شیمیایی مختلف بر کیفیت و پایداری رنگدانههای آنتوسیانین غنی سازی شده شاه توت"
    مهدی هاشمی، نوشین نوشیروانی، مونا خرازی، مرجان مقیمی
    پژوهش های صنایع غذایی، 1401
  19. "ثر پوششهای فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانسهای مرزه و زنجبیل در عمر انبارمانی و برخی ویژگیهای پس از برداشت خیار تازه"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی
    پژوهش های صنایع غذایی، 1400
  20. "ارزیابی اثرات ضد کپکی و ضد اکسایشی عصاره گیاه رازیانه"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی، الهام نورمحمدی
    علوم غذایی و تغذیه، 1397
  21. "ﺧﻮاص ﺿﺪ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ، ﺿﺪ اﮐﺴﺎﯾﺸﯽ و ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﻓﯿﻠﻢ ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﮐﯿﺘﻮزان- ﮐﺮﺑﻮﮐﺴﯽ ﻣﺘﯿﻞ سلولز، اﺳﯿﺪ اوﻟﺌﯿﮏ ﺣﺎوی اﺳﺎﻧﺲ دارﭼﯿﻦ"
    مهدی هاشمی، نوشین نوشیروانی، بابک قنبرزاده، رضا رضایی مکرم
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، 1396
  22. "تهیه فیلمهای فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز-کیتوزان-اسید اولئیک حاوی اسانس زنجبیل و تعیین ویژگیهای فیزیکی، ضدکپکی و ضداکسایشی"
    مهدی هاشمی، نوشین نوشیروانی، بابک قنبرزاده، رضا رضایی مکرم
    پژوهش های صنایع غذایی، 1396
  23. "بررسی فعالیت ضد اکسایشی و ضد قارچ عصاره و پالپ ضایعات خرما (Phoenix dactylifera L.)"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی، علی مرادی پیام، الهام نورمحمدی
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، 1395
  24. "اثرات انتی اکسیدانی عصاره و پوست سبز گردو بر اکسیداسیون روغن افتابگردان"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی، علی مرادی پیام
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، 1393
  25. "وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﺑﯿﻮ ﻧﺎﻧﻮ ﮐﺎﻣﭙﻮزﯾﺖ ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ ﻣﻮﻧﺘﻤﻮرﯾﻠﻮﻧﯿﺖ ﺳﺪﯾمﻧﺸﺎﺳﺘه : توپوگرافی سطحی، ﺟﺬب رﻃﻮﺑﺖ ، زاویه تماس و خواص رنگی"
    نوشین نوشیروانی، بابک قنبرزاده
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1392
  26. "مقایسه ریز ساختار، توپوگرافی و آب دوستی سطحی فیلم های آلیاژی نشاسته- پلی وینیل الکل حاوی نانوکریستال سلولز و نانورس"
    نوشین نوشیروانی، بابک قنبرزاده، علی اکبر انتظامی
    مهندسی بیوسیستم ایران، 1391
  27. "اﺛﺮ ﻧﺎﻧﻮﻛﺮﻳﺴﺘﺎل ﺳﻠﻮﻟﺰ و ﭘﻠﻲ وﻳﻨﻴﻞ اﻟﻜﻞ روی وﻳﮋﮔﻲ ﻓﻴﻠﻢ ﻫﺎی ﻓﻴﺰﻳﻜﻲ ﻫﺎی ﺑﻴﻮﻧﺎﻧﻮﻛﺎﻣﭙﻮزﻳﺘﻲ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺑﺮ ﭘﺎﻳﻪ"
    نوشین نوشیروانی، بابک قنبرزاده، علی اکبر انتظامی
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، 1390
  28. "وﻳﮋﮔﻲ ﻫﺎی رﻳﺰ ﺳﺎﺧﺘﺎری و ﻓﻴﺰﻳﻜﻲ)ﺣﺮارﺗﻲ ﻧﻔﻮذ ﭘﺬﻳﺮی، ﻣﻜﺎﻧﻴﻜﻲ و ( ﻓﻴﻠﻢ ﻫﺎی ﻧﺎﻧﻮﻛﺎﻣﭙﻮزﻳﺘﻲ ﺑﺮ ﭘﺎﻳﻪ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ- اﻟﻜﻞ ﭘﻠﻲ وﻳﻨﻴﻞ - رس ﻧﺎﻧﻮ"
    نوشین نوشیروانی، بابک قنبرزاده، علی اکبر انتظامی
    پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 1390
  29. "مورفولوژی، زاویه تماس و ویژگی های رنگی فیلم های بیونانوکامپوزیت نشاسته- پلی وینیل الکل- نانوکریستال سلولز"
    نوشین نوشیروانی، بابک قنبرزاده، علی اکبر انتظامی
    پژوهش های صنایع غذایی، 1389
  30. "مقایسه خواص کششی، نفوذپذیری و رنگی زیست نانوکامپوزیت های بر پایه نشاسته حاوی دو نوع پرکننده: سدیم مونت موریلونیت و نانوبلور سلولوز"
    نوشین نوشیروانی، بابک قنبرزاده، علی اکبر انتظامی
    علوم و تکنولوژی پلیمر - پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، 1389
  31. "نانوکریستال سلولز: ویژگی ها و روش های تولید"
    نوشین نوشیروانی، بابک قنبرزاده
    دنیای نانو - انجمن نانو فناوری ایران، 1388

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

  1. "An overview on the aspects of safety, quality and formulation of infant food"
    نوشین نوشیروانی
    دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی، 1402
  2. "Novel MOF loaded carboxymethyl cellulose based films with antimicrobial and antioxidant properties for packaging of food products"
    نوشین نوشیروانی
    امنیت تغذیه ای پایدار برای رویایی با سوء تغذیه و بیماری های غیر واگیر، 1402
  3. "مروری بر کاربرد بسته بندیهای هوشمند در صنعت غذا"
    نوشین نوشیروانی
    اولین کنگره ملی ایمنی غذا و دارو، 1402
  4. "مروری بر روش های تهیه و اثرات فرآیند خشک کردن بر ویژگی های مختلف کشمش"
    نوشین نوشیروانی
    پنجمین همایش ملی انگور و کشمش، 1402
  5. "بررسی پیشرفت های اخیر در حفظ کیفیت پس از برداشت قارچ دکمه ای آگاریکوس بیسپوروس )Agaricus bisporus)"
    نوشین نوشیروانی، فاطمه تشکینی، محدثه احمدی
    چهاردهمین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار، 1401
  6. "روغن بادام زمینی:ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ترکیب و کاربرد"
    نوشین نوشیروانی، فائزه شریفی
    چهاردهمین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار، 1401
  7. "ایمنی محصولات غذایی با نگهدارنده های سازگار با محیط زیست"
    نوشین نوشیروانی
    کنفرانس ملی پژوهش های کاربردی، نو آوری و فناوری گیاهان دارویی و معطر، 1401
  8. "معرفی گیاه دارویی رازیانه Foeniculum vulgare و کاربرد آن در صنایع غذایی"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی
    پنجمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران، 1400
  9. "کاربردهای گیاه گشنیزCoriandrum sativum L.) ( در صنعت غذا"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی
    اولین همایش ملی کاربرد پژوهش های نوین شیمی و کشاورزی در توسعه گیاهان دارویی (با محوریت گشنیز)، 1400
  10. "تکنولوژی هردل، رویکردی جدید برای افزایش ایمنی و کیفیت مواد غذایی"
    نوشین نوشیروانی، محمد مهدی اسحقی شهری
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  11. "مروری بر روشهای تهیه نان عملگرا به عنوان منبع غذایی ارزان با ارزش غذایی باا"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  12. "فرآورده های جانبی روغن زیتون به عنوان گزینه مناسبی در تولید غذاهای فراسودمند"
    نوشین نوشیروانی، محمد مهدی اسحقی شهری
    همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و تغذیه ایران، 1398
  13. "کاربرد گیاهان دارویی در جلوگیری از اکسیداسیون گوشت و فرآوردههای گوشتی"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی
    ششمین همایش ملی گیاهان دارویی، طب سنتی وکشاورزی ارگانیک، 1398
  14. "استفاده از عصاره های گیاهی برای بهبود مدت زمان ماندگاری، خواص تغذیه ای و حسی محصولات گوشتی آماده به مصرف"
    نوشین نوشیروانی، علی غلامی
    ششمین همایش ملی گیاهان دارویی، طب سنتی وکشاورزی ارگانیک، 1398
  15. "روغنهای اسانسی به عنوان ترکیبات ضد میکروب در سیستمهای غذایی"
    نوشین نوشیروانی، محمد مهدی اسحقی شهری
    ششمین همایش ملی گیاهان دارویی، طب سنتی وکشاورزی ارگانیک، 1398
  16. "کاربرد گیاهان دارویی به عنوان روشی نوین در بسته بندی نان"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی
    نهمین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار، 1397
  17. "روغنهای اسانسی به عنوان نگهدارنده های طبیعی در افزایش ماندگاری محصولات لبنی"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی
    نهمین همایش ملی گیاهان دارویی و کشاورزی پایدار، 1397
  18. "گیاه استویا شیرین کننده ای بدون کالری و دارای ارزش غذایی: جایگزین مناسبی برای شکر"
    رمضان کلوندی، هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی
    سومین همایش ملی و دومین همایش بین المللی علوم محیط زیست، کشاورزی و منابع طبیعی، 1397
  19. "کاربرد روغن های اسانسی در صنایع غذایی"
    رمضان کلوندی، هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی
    سومین همایش ملی و دومین همایش بین المللی علوم محیط زیست، کشاورزی و منابع طبیعی، 1397
  20. "مروری بر استفاده از پوششهای فعال در افزایش ماندگاری توت فرنگی"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی، حمید منتشلو، ابراهیم العمار
    پنجمین کنفرانس ملی گیاهان دارویی، طب سنتی و کشاورزی ارگانیک، 1396
  21. "پایداری اکسیداسیونی روغن آفتابگردان توسط عصاره متانولی دانه رازیانه"
    هادی فصیحی، نوشین نوشیروانی، آزاده آزادیان
    پنجمین کنفرانس ملی گیاهان دارویی، طب سنتی و کشاورزی ارگانیک، 1396