نفیسه دعوتی

دانشیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1404/09/06

نفیسه دعوتی

علوم و صنایع غذایی بهار / صنایع غذایی

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

  1. "Time-kill kinetic of nano-ZnO-loaded nanoliposomes against Aspergillus niger and Botrytis cinerea"
    Nafiseh Davati, Aryou Emamifar, پروین سوری
    brazilian journal of microbiology, 2024
  2. "Isolation and identification of antibiotic-resistant Salmonella spp. from local Koozeh and Poosti cheeses"
    Nafiseh Davati, فاطمه چهری
    journal of food science and technology (Iran), 2024
  3. "The effect of sourdough, turnips, and butternut squash on the physicochemical and nutritional properties of Doowina functional food during fermentation"
    Nafiseh Davati, Nooshin Noshirvani, Sahar Bahrami
    Food Science & Nutrition, 2024
  4. "Comparison of the antibiotic resistance mechanisms in a gram-positive and a gram-negative bacterium by gene networks analysis"
    Nafiseh Davati, Abozar Ghorbani
    PLoS One, 2024
  5. "Effect of Nigella sativa L. essential oil on oxidative stability and microbial growth of local white Feta cheese"
    Mostafa Karami, Nafiseh Davati, احمد باسم محمد الکعبی
    International Food Research Journal, 2024
  6. "The effect of nano/microparticles of bee pollen on the shelf life of high‐fat cooked sausage during refrigerated storage"
    Aryou Emamifar, Mostafa Karami, Nafiseh Davati, zahra mashhadi
    Food Science & Nutrition, 2024
  7. "Discovery of long non‑coding RNAs in Aspergillus flavus response to water activity, CO2 concentration, and temperature changes"
    Nafiseh Davati, Abozar Ghorbani
    Scientific Reports, 2023
  8. "Optimizing the Best Vinegar and Salt Concentration to Reduce Microbial Load in Cauliflower Using Response Surface Methodology"
    Nafiseh Davati
    journal of biosafety, 2023
  9. "Physical and Antimicrobial Properties of Nano-ZnO-loaded Nanoliposomes Prepared by Thin Layer Hydration-Sonication and Heating Methods"
    Nafiseh Davati, Aryou Emamifar, parvin souri
    Food and Bioprocess Technology, 2023
  10. "Gene Networks Analysis of Salmonella Typhimurium Reveals New Insights on Key Genes Involved in Response to Low Water Activity"
    Nafiseh Davati, Abozar Ghorbani, Elham Ashrafi-Dehkordi, Thomas P. Karbanowicz
    Iranian Journal of Biotechnology, 2023
  11. "Effects of Cuminum cyminum L. essential oil and its nanoemulsion on oxidative stability and microbial growth in mayonnaise during storage"
    Nafiseh Davati, آریو امامی فر, Aryou Emamifar
    Food Science & Nutrition, 2023
  12. "Bacterial community analysis of winter salad during fermentation, and its antimicrobial properties"
    shohreh Hesami, Nafiseh Davati
    International Food Research Journal, 2021
  13. "16S rRNA metagenomic analysis reveals significant changes of microbial compositions during fermentation from ewe milk to doogh with antimicrobial activity"
    Nafiseh Davati, shohreh Hesami
    FOOD BIOTECHNOLOGY, 2021
  14. "Study of Lactic Acid Bacteria Community From Raw Milk of Iranian One Humped Camel and Evaluation of Their Probiotic Properties"
    Nafiseh Davati, farideh Tabatabaee yazdi, saeed Zibaee
    Jundishapur Journal of Microbiology, 2015
  15. "Optimization of medium composition for microbial production of glutamic acid from Date fruit wastes using fractional factorial method"
    Nafiseh Davati, zohreh Hamidi Esfahani, seyed abbas Shojaosadati
    Journal of Food Science and Technology (Iran), 2010
  16. "Antimicrobial activity evaluation of nano ZnO-loaded nanoliposomes against Bacillus cereus (ATCC 11778) and Pseudomonas aeruginosa (ATCC 9027)"
    نفیسه دعوتی، آریو امامی فر، پروین سوری
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1402
  17. "Improving bulky Bread Quality with the Application of a Thermostable Amylase from Bacillus safensis strain MT501806.1"
    نفیسه دعوتی، آریو امامی فر، سوده یوسفی فخر، داریوش مینایی طهرانی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1401
  18. "Isolation and identification of thermostable amylase producing bacteria from the wastewater of the canning factory"
    نفیسه دعوتی، سوده یوسفی فخر، داریوش مینایی طهرانی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1401
  19. "Time–kill kinetic of nano ZnO-loaded nanoliposomes against Escherichia coli and Staphylococcus aureus"
    نفیسه دعوتی، آریو امامی فر، پروین سوری
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1401
  20. "اثر شلغم، کدو حلوایی و مخمر نانوایی بر فلور میکروبی و بافت دوینه"
    نفیسه دعوتی، نوشین نوشیروانی، سحر بهرامی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1401
  21. "بررسی خواص ضدمیکروبی و مقاومت به آنتیبیوتیک در جامعه میکروبی یک پنیر سنتی"
    نفیسه دعوتی
    فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 1400
  22. "بررسی خواص بافتی و حسی ماستهای تولیدی توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای گوسفندی مناطق مشهد، همدان و دزفول"
    مصطفی کرمی، نفیسه دعوتی، مبین زمان
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1400
  23. "تجزیه و تحلیل متاژنومیکس جمعیت میکروبی در یک پنیر محلی ایرانی"
    نفیسه دعوتی، سحر بهرامی
    پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  24. "کاربرد اسانس روغنی آرتیمیسیا افسنطین در کنترل رشد باکتری های بیماریزا روی کاهوی تازه"
    سمیه علی میرزایی، نفیسه دعوتی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1398
  25. "جداسازی و شناسایی فنوتیپی باکتری های اسید لاکتیک ذاتی ماست تولید شده از شیر گوسفند عشایر منطقه الوند و ارزیابی پتانسیل تولید اسید آنها"
    نفیسه دعوتی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1396
  26. "مقایسه تنوع میکروبی دوغ گوسفندی عشایر ناحیه سومار به کمک روشهای نسل جدیدتوالییابی و مولکولی وابسته به کشت"
    نفیسه دعوتی، شهره حسامی
    پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، 1396
  27. "شناسایی تنوع میکروبی سبزیجات شور تخمیر شده با آب گوجه فرنگی با (NGS) استفاده از تکنیک نسل جدید توالییابی"
    نفیسه دعوتی، شهره حسامی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1396
  28. "جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک دوغ شیر شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص تکنولوژیکی آن ها"
    نفیسه دعوتی، سعید زیبایی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1395
  29. "جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل های شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی آن ها"
    نفیسه دعوتی، فریده طباطبایی یزدی، سعید زیبایی، فخری شهیدی، محمدرضا عدالتیان
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1394
  30. "جداسازی و شناسایی انتروکوکوس های شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی (Camelus dromedarius) و بررسی خواص تکنولوژیکی"
    نفیسه دعوتی، فریده طباطبایی یزدی، سعید زیبایی، فخری شهیدی، محمدرضا عدالتیان
    میکروبیولوژی دامپزشکی، 1394
  31. "جداسازی و شناسایی گونه های پدیوکوکوس از شیر خام شتر تک کوهانه ایرانی و بررسی خواص ضدمیکروبی آن ها"
    نفیسه دعوتی، فریده طباطبایی یزدی، سعید زیبایی
    مجله میکروب شناسی مواد غذایی، 1393
  32. "بررسی امکان تولید اسید های آمینه از ضایعات خرما با به کارگیری دو سوش CECT و 77 CECT جهش یافته کرینه باکتریوم گلوتامیکوم 690"
    نفیسه دعوتی، زهره حمیدی اصفهانی، سید عباس شجاع الساداتی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، 1385

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

  1. "بررسی اثر روش های مختلف خشک کردن بر روی فعالیت آنتی اکسیدانی، محتوای ترکیبات فنلیو اسیدهای چرب گرده زنبور عسل"
    نفیسه دعوتی، عاطفه بهادرلو
    دومین همایش ملی فراورده های زنبور عسل- اصفهان، 1403
  2. "نقش و اهمیت باکتری‌های اسیدلاکتیک در تخمیر نان و تشریح شبکه پروتئینی بافت نان‌های با آرد برنج بدون گلوتن متاثر از تخمیر"
    نفیسه دعوتی، عاطفه بهادرلو
    سی امین کنگره ملی و پنجمین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران، 1403
  3. "مروری برتاثیر روشهای خشککردن بر کنترل تخریب میکروبی میوه و سبزیجات"
    نفیسه دعوتی، سپیده وجدانی وحید
    همایش ملی امنیت غذایی، ایمنی غذایی و سلامت، 1402
  4. "تبدیل زیستی ترکیبات فنلی"
    نفیسه دعوتی، فاطمه چهری
    سومین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در علوم، 1402
  5. "اثرات اسانس ها بر میکروارگانیسم های مفید در غذاها با تاکید بر باکتری های اسید لاکتیک"
    نفیسه دعوتی، فاطمه چهری، شیرین روحانی
    چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1402
  6. "مروری بر متاژنومیکس و کاربرد آن در صنایع تخمیری"
    نفیسه دعوتی، سحر بهرامی
    هشتمین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران، 1400
  7. "کاربرد نانوامولسیون اسانس های روغنی در صنعت غذا"
    نفیسه دعوتی، اسما مرادی
    هشتمین کنگره ملی زیست شناسی و علوم طبیعی ایران، 1400
  8. "ارزیابی ایمنی باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای سنتی گوسفندی"
    مصطفی کرمی، نفیسه دعوتی، مبین زمان
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  9. "ارزیابی تولید اسید توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماست گوسفندی دزفول"
    مصطفی کرمی، نفیسه دعوتی، مبین زمان
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  10. "کاربردهای متابولومیکس در صنایع غذایی"
    نفیسه دعوتی، مبین زمان
    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1399
  11. "غذاهای دریایی تخمیری فراسودمند و خواص آن ها"
    نفیسه دعوتی، رضوان اسماعیلی، فائزه حکیمیان
    سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  12. "بررسی خواص ضدمیکروبی اسانس روغنی Artemisia absinthium"
    سمیه علی میرزایی، نفیسه دعوتی، سحر بهرامی
    سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  13. "تغییرات در جمعیت باکتری های پاتوژن و باکتری های اسید لاکتیک شوری سبزیجات در طی تخمیر"
    نفیسه دعوتی
    سومین کنگره بین المللی و بیست و ششمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1398
  14. "استفاده از فراورده های تخمیری آردهای غلات برای بهبود خواص تغذیه ای و سلامتی غذاهای مبتنی بر گندم"
    نفیسه دعوتی، مهتاب صدیق، فهیمه احمدی
    چهارمین کنگره سالانه بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران - ایران، تبریز، 1398
  15. "محصولات فراسودمند حاصل از غلات"
    نفیسه دعوتی، مهدیه عهدی، مریم نوروزی
    چهارمین کنگره سالانه بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران - ایران، تبریز، 1398
  16. "تمپه نقش موثر تخمیر در بهبود ویژگیهای تغذیه ای تمپه"
    نفیسه دعوتی، مهتاب صدیق
    چهارمین کنگره سالانه بین المللی توسعه کشاورزی، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری ایران - ایران، تبریز، 1398
  17. "بررسی خواص ضدمیکروبی عصاره های بنه، شنگ و ترخینه به روشهای انتشار از دیسک و انتشار از چاهک"
    نفیسه دعوتی
    کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی گیاهان دارویی و طب سنتی، 1396
  18. "بررسی خواص ضدمیکروبی عصاره های زعفران و زیره به روش انتشار از دیسک و انتشار از چاهک"
    نفیسه دعوتی
    کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی گیاهان دارویی و طب سنتی، 1396
  19. "شیر شتر به عنوان یک محصول پروبیوتیک"
    نفیسه دعوتی، شهره حسامی
    اولین کنفرانس زیست شناسی کاربردی و سبک زندگی، 1396
  20. "اثر کلرید سدیم در کاهش بار میکروبی کاهو"
    نفیسه دعوتی، شهره حسامی
    اولین کنفرانس زیست شناسی کاربردی و سبک زندگی، 1396
  21. "استراتژی های افزایش تولید متابولیت های ثانویه میکروبی برپایه مهندسی متابولیک"
    نفیسه دعوتی
    اولین کنفرانس یافته های نوین زیست شناسی، 1395
  22. "استراتژیهای افزایش تولید متابوبیت های ثانویه باکتریایی بر پایه پاسخ میکروبی (دریافت حد نصاب، استخراج)"
    نفیسه دعوتی
    اولین کنفرانس یافته های نوین زیست شناسی، 1395
  23. "کاربرد باکتری های سخت دوست در بیوتکنولوژی"
    نفیسه دعوتی، سیده فاطمه دعوتی
    اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه صنایع غذایی، 1394
  24. "انواع بیوکاتالیست های نانوساختاری تثبیت شده بر اساس روش سنتزی"
    نفیسه دعوتی
    اولین کنفرانس ملی دستاوردهای فن آورانه صنایع غذایی، 1394
  25. "مطالعه پتانسیل تکنولوژیکی انتروکوکوس های جداشده از شیر شتر ایران برای استفاده در صنعت غذا"
    نفیسه دعوتی، فریده طباطبایی یزدی، سعید زیبایی، فخری شهیدی، محمدرضا عدالتیان
    همایش ملی توسعه پرورش شتر ایران، 1393
  26. "مطالعه فلور میکروبی ، جداسازی و شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک شیر شتر در ناحیه ترکمن برای استفاده در صنعت غذا"
    نفیسه دعوتی، فریده طباطبایی یزدی، سعید زیبایی، فخری شهیدی، محمدرضا عدالتیان
    اولین کنگره ملی شتر، 1391