مجتمع آموزش عالی فاطمیه نهاوند(ویژه خواهران) / کشاورزی

1. "Maternal long-term inhalation exposure toperchloroethylene and prenatal teratogenicity:morphometric, hormonal, and histological study"
    Naser Mirazi, الهام اميني, Abdolkarim Hosseini, Zahra Izadi, Alireza Nourian
    TOXICOLOGY MECHANISMS AND METHODS, Vol. , pp.206-214, 2023
  2. "مطالعه اثر آنتی اکسیدانی و ضد التهابی عصاره هیدرواتانولی گل گیاه همیشه بهار بر بافت مغز استخوان درموشهای صحرایی نر درمان شده با سیکلوفسفامید"
    آیدا شهابی باهر، ناصر میرازی، زهرا ایزدی، علیرضا نوریان، سمانه صفری
    مجله علوم پزشکی رازی، نسخه ، صفحات:25-39، 1402
  3. "بررسی خواص آنت یاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره اتانولی به لیمو"
    مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، نسخه ، صفحات:1-10، 1401
  4. "اثر آمی تریپتیلین بر استرس اکسیداتیو ناشی از القاء پنتیلن تترازولدر موشهای صحرایی نر صرعی نژاد ویستار"
    سهیلا نیازی، زهرا ایزدی، ناصر میرازی، عبدالکریم حسینی
    دوماهنامه طب جنوب، نسخه ، صفحات:93-104، 1401
  5. "اثر تنش کمبود آب در مراحل رویشی و زایشی روی برخی ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه مریم گلی (Salvia officinalis L.)"
    فنآوری تولیدات گیاهی، نسخه ، صفحات:1-20، 1401
  6. "اثر محافظتی عصاره هیدرواتانولی گل گیاه همیشه بهار بر پارامترهای خونی در مو شهای صحرایینر درما ن شده با سیکلوفسفامید"
    ناصر میرازی، آیدا شهابی باهر، زهرا ایزدی، علیرضا نوریان، سمانه صفری
    مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، نسخه ، صفحات:744-754، 1400
  7. "اثر محلول پاشی برگی سدیم نیتروپروساید روی برخی از ویژگی های مرفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاه همیشه بهار تحت رژیم های مختلف آبیاری"
    فنآوری تولیدات گیاهی، نسخه ، صفحات:1-17، 1400
  8. "ارتباط پر فشارخونی، سن و اعتیاد به مواد مخدر مادران با هیپر بیلیروبینمی نوزاد"
    ناصر میرازی، اصغر سیف، فاطمه زارعی، نصراله پزشکی، زهرا ایزدی
    ارمغان دانش، نسخه ، صفحات:360-373، 1399
  9. "شناسایی ترکیبات سازنده اسانس گیاه مرزه تابستانی (Satureja hortensis L.) و تعیین خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی آن"
    زهرا ایزدی، مجید آقا علیخانی، ناصر میرازی
    مجله علوم پزشکی رازی، نسخه ، صفحات:35-48، 1399
  10. "مطالعه اثر محافظتی عصاره هیدرواتانولی برگ گیاه به لیمو (Lippia citrodora L.) و ویتامین D3 بر سندروم تخمدان پلی کیستیک القا شده با استرادیول والرات در موش های سوری"
    ناصر میرازی، سمیه مسلسل، زهرا ایزدی، علیرضا نوریان
    مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، نسخه ، صفحات:16-27، 1399
  11. "بررسی فعالیت های آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره های آبی و اتانولی گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea L.) بر تعدادی از سویه های باکتریایی گرم مثبت و گرم منفی"
    ارمغان دانش، نسخه ، صفحات:162-180، 1399
  12. "شناسایی ترکیبات شیمیایی و بررسی خواص آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس گیاه مریم گلی (Salvia officinalis L.) در زمان های مختلف برداشت."
    مجله دانشگاه علوم پزشکی قم، نسخه ، صفحات:1-15، 1399
  13. "شناسایی ترکیبات اسانس گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis) و مقایسه اثرات آنتی اکسیدانی اسانس آن با بوتیل هیدروکسی تولوئن در پایداری روغن خوراکی کانولا"
    زهرا ایزدی، ناصر میرازی، مجید آقا علیخانی
    ارمغان دانش، نسخه ، صفحات:579-602، 1399