اشرف گوهری اردبیلی

استادیار

تاریخ به‌روزرسانی: 1403/06/22

اشرف گوهری اردبیلی

علوم و صنایع غذایی بهار / صنایع غذایی

مقالات علمی چاپ شده در مجلات

  1. "The effect of ultrasound pretreatment at different powers and temperatures on the drying process of cornelian cherry"
    معين اينانلو, Fakhreddin Salehi, Mostafa Karami, Ashraf Gohari Ardabili
    Journal of Food Science and Technology (Iran), Vol. , pp.118-109, 2023
  2. "Effects of basil seed and guar gums coatings on sensory attributes and quality of dehydrated orange slices using osmotic-ultrasound method"
    احمد رضا افتخاري, Fakhreddin Salehi, Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani
    INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, Vol. , 2023
  3. "Effect of ultrasonic pretreatments and process condition on mass transfer rate during osmotic dehydration of orange slices"
    احمد رضا افتخاري, Fakhreddin Salehi, Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani
    Journal of Food Science and Technology (Iran), Vol. , pp.21-30, 2023
  4. "Response surface optimization of cupcake physicochemical and sensory attributes during storage period: Effect of apricot kernel flour addition"
    فهيمه احمدي, narjes aghajani, Ashraf Gohari Ardabili
    Food Science & Nutrition, Vol. , pp.661-677, 2022
  5. "Effect of Edaphoclimatic Region and Fruit Ripening Stage on Fatty Acid Profile of Tree Olive Oil Cultivars"
    Ashraf Gohari Ardabili, Maryam Roshani, Mohammad Ali Sahari, Shiva Amirkaveei
    Current Nutrition & Food Science, Vol. , pp.1-8, 2016
  6. "An overview on some of important sources of natural antioxidants"
    Hamid Akbarirad, Ashraf Gohari Ardabili, Sayed Mohammad Kazemeini, Amin Mousavi Khaneghah
    International Food Research Journal, Vol. , pp.928-933, 2016
  7. "Improved Quality Attributes of Brabari and Lavash Flat Breads with Wheat Doughs Incorporated with Fenugreek Seed (Trigonella foenum graecum ) Gum"
    Ashraf Gohari Ardabili, Fardokht Rahnama, Jafar Mohammadzadeh Milani
    JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION, Vol. , pp.1-13, 2016
  8. "Improved quality characteristics of Sangak bread by response surface optimisation of farinograph and extensograph traits of doughs formulated with fenugreek gum"
    Fardokht Rahnama, Jafar Mohammadzadeh Milani, Ashraf Gohari Ardabili
    Quality Assurance and Safety of Crops & Foods, Vol. , pp.413-421, 2015
  9. "تهیه و فرمولاسیون میکروکپسولهای حاوی عصاره رزماری با روشهای خشککه اوجمادی و پاششی و ارزیابی خصوصیات آنها"
    رضا حسینی نجف آبادی، مصطفی کرمی، آریو امامی فر، اشرف گوهری اردبیلی
    فرآوری و نگهداری مواد غذایی، نسخه ، صفحات:125-142، 1402
  10. "پیش بینی مقدار رطوبت برش های سیر هنگام خشک کردن فروسرخ با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی"
    نوید گودینی، اشرف گوهری اردبیلی، فخرالدین صالحی
    پژوهش های صنایع غذایی، نسخه ، صفحات:35-47، 1402
  11. "انتخاب و ارزیابی مدل های خشک کردن لایه نازک برای توصیف سینتیک خشک شدن برش های سیر در خشک کن فروسرخ"
    اشرف گوهری اردبیلی، نوید گودینی، فخرالدین صالحی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:377-385، 1401
  12. "تولید و ارزیابی ویژگی های امولسیون های دوگانه تثبیت شده توسط هیدروکسی پروپیل متیل سلولز"
    مریم نوروزی، امیر دارائی گرمه خانی، اشرف گوهری اردبیلی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:381-391، 1401
  13. "تعیین ضریب نفوذ موثر رطوبت و مدل سازی ریاضی خشک کردن صمغ دانه بالنگو با فروسرخ"
    نوید گودینی، اشرف گوهری اردبیلی، فخرالدین صالحی
    علوم غذایی و تغذیه، نسخه ، صفحات:35-44، 1401
  14. "بررسی تجربی و مدل سازی فرآیند خشک شدن صمغ دانه بالنگو با خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی"
    نوید گودینی، اشرف گوهری اردبیلی، فخرالدین صالحی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:31-38، 1401
  15. "استفاده از روش انفیس برای مدل سازی فرآیند خشک کردن صمغ دانه "به" با خشک کن فروسرخ"
    نوید گودینی، اشرف گوهری اردبیلی، فخرالدین صالحی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:83-90، 1401
  16. "بهینه سازی شرایط تولید (غلظت صمغ دانه بالنگو، دما و زمان سرخ کردن) ورقه های کدوی سرخ شده کم چرب با استفاده روش سطح پاسخ"
    اشرف گوهری اردبیلی، نرجس آقاجانی، امیر دارائی گرمه خانی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:129-142، 1399
  17. "بهینه سازی تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا، زمان و دمای سرخ کردن بر جذب روغن و خواص حسی چیپس هویج سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ"
    نرجس آقاجانی، اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، نسخه ، صفحات:67-79، 1397
  18. "بهینه سازی شرایط تولید پودر پوره سیب ‏زمینی به روش خشک کردن کف پوشی"
    عاطفه پورمهدی، محبت محبی، اشرف گوهری اردبیلی، مهدی وریدی، محمدرضا صلاحی
    پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، نسخه ، صفحات:585-600، 1397
  19. "مدل سازی سینتیک خشک شدن هلو با استفاده از خشک کن فروسرخ"
    فخرالدین صالحی، اشرف گوهری اردبیلی
    نوآوری در علوم و فناوری غذایی، نسخه ، صفحات:151-160، 1397
  20. "مدلسازی فرآیند خشک کردن توت فرنگی توسط خشک کن فروسرخ به روش الگوریتم ژنتیک - شبکه عصبی مصنوعی"
    فخرالدین صالحی، اشرف گوهری اردبیلی، آذر نعمتی، راضیه لطیفی داراب
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:105-114، 1396
  21. "بهینه سازی غیرفعال سازی غیرحرارتی آنزیم پراکسیداز کرفس با استفاده از روش سطح پاسخ"
    نرجس آقاجانی، امیر دارائی گرمه خانی، اشرف گوهری اردبیلی
    Iranian Journal of Nutrition Sciences and Food Technology، نسخه ، صفحات:99-108، 1396
  22. "اثر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های خمیر و کیک برنجی"
    فخرالدین صالحی، اشرف گوهری اردبیلی، مریم ساترابی، فاطمه سوری
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:315-323، 1396
  23. "بررسی اثر جایگزینی ایزوله پروتئینی سویا و دمای سرخ کردن بر کاهش جذب روغن دونات"
    مریم عجم، راضیه نیازمند، اشرف گوهری اردبیلی
    Journal of Food Science and Technology (Iran)، نسخه ، صفحات:145-153، 1395
  24. "بررسی اثر آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلاینگهداری شده در دمای یخچال"
    سحر روشنی، اشرف گوهری اردبیلی، اکرم آریان فر
    Journal of Research and Innovation in Food Science and Technology، نسخه ، صفحات:233-246، 1394

مقالات علمی ارائه شده در همایش‌ها

  1. "Response surface optimization of the effect of essential oil on peroxidase enzyme activity in edible vegetables"
    narjes aghajani, Ashraf Gohari Ardabili, Amir Daraei Garmakhany
    7th National Congress of Medicinal Plants(Shiraz), 2018
  2. "Evaluation of Antimicrobial Activity of Stachys lavandulifolia Essential oil in Iranian Yoghurt Drink"
    Ashraf Gohari Ardabili, narjes aghajani, Amir Daraei Garmakhany
    7th National Congress of Medicinal Plants(Shiraz), 2018
  3. "Effect of carboxymethyl cellulose, saalab and tragacanth coating agents on physicochemical and sensory properties of deep fried Doughnut"
    Maryam Ajam, Razieh Niazmand, Ashraf Gohari Ardabili
    1st International Conference on Natural Food Hydrocolloids, 2014
  4. "بررسی پتانسیل آنتی اکسیدانی نانوامولسیون اسانس های گیاهی"
    اشرف گوهری اردبیلی، نوید گودینی
    بیست و هشتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران، 1400
  5. "ارزیابی ویژگی های شیمیایی و میکروبی سس تهیه شده با نانوامولسیون اسانس گلپر و آب انار"
    حنانه گندم کار، نرجس آقاجانی، مصطفی کرمی، اشرف گوهری اردبیلی
    سومین کنفرانس بین المللی مطالعات مهندسی کشاورزی، زراعت و اصلاح نباتات، 1400
  6. "ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی چای کوهی بر پایداری اکسایشی روغن آفتابگردان"
    اشرف گوهری اردبیلی، نرجس آقاجانی، امیر دارائی گرمه خانی
    کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای (علوم صنایع غذایی و کشاورزی)، 1397
  7. "تولید خلال های نیمه سرخ شده سیب زمینی کم چرب با استفاده از پوشش های خوراکی بر پایه مخلوط صمغ پکتین و کربوکسی متیل سلولز"
    امیر دارائی گرمه خانی، ریحانه نورعلیئی، نرجس آقاجانی، اشرف گوهری اردبیلی
    کنگره توسعه همکاری های علمی منطقه ای (علوم صنایع غذایی و کشاورزی)، 1397
  8. "مقایسه آلودگی میکروبی همبرگرهای خام منجمد صنعتی و دستی در شهرستان مشهد"
    اشرف گوهری اردبیلی
    سومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور، 1396
  9. "اثر اسپری کردن سطوح مختلف اسانس آویشن شیرازی و پونه کوهی بر کیفیت میکروبی گوشت گوساله ‏"
    اشرف گوهری اردبیلی
    سومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور، 1396
  10. "ارزیابی برخی از شاخص های کیفی عسل گون در استان اصفهان"
    اشرف گوهری اردبیلی
    سومین همایش ملی دام و طیور شمال کشور، 1396
  11. "بررسی تغییرات خواص حسی و ارگانولپتیکی میوه هلو تحت تاثیر اسانس گلپر طی دوره انبارداری"
    نرجس آقاجانی، اشرف گوهری اردبیلی، امیر دارائی گرمه خانی
    دومین همایش ملی فن آوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی، 1396
  12. "بررسی تغییرات رنگ میوه هلو تحت تاثیر پوشش دهی با ژل آلوئه ورا طی دوره انبار داری"
    امیر دارائی گرمه خانی، نرجس آقاجانی، اشرف گوهری اردبیلی
    دومین همایش ملی فن آوری های نوین برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی، 1396
  13. "مروری بر پوشش های خوراکی، تولید و کاربرد آنها در صنایع غذایی"
    نرجس آقاجانی، اشرف گوهری اردبیلی، عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی
    اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران، 1396
  14. "بهینه سازی اثر غلظت و دمای محلول اسمزی بر ویژگی های کیفی ورقه های نازک سیب درختی"
    نرجس آقاجانی، اشرف گوهری اردبیلی، عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی
    اولین همایش ملی تکنولوژی های نوین در علوم و صنایع غذایی و گردشگری ایران، 1396
  15. "‏ ارزیابی مقدار فنول کل و فعالیت آنتی اکسیدانی آویشن کوهی منطقه نور ‏"
    اشرف گوهری اردبیلی، عادله دیوسالار
    دومین همایش و نمایشگاه روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی، 1395
  16. "سومین همایش ملی دستاوردهای نوین علوم کشاورزی و صنایع غذایی"
    آتوسا کوکبیان، نرجس آقاجانی، اشرف گوهری اردبیلی، عباسعلی ساری، امیر دارائی گرمه خانی
    سومین همایش ملی دستاوردهای نوین در علوم کشاورزی و صنایع غذایی، 1395
  17. "بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای فریزر"
    اشرف گوهری اردبیلی، سحر روشنی، اکرم آریان فر
    سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی، 1393
  18. "بررسی امکان افزایش ماندگاری دوغ ایرانی با استفاده از اسانس آویشن"
    اشرف گوهری اردبیلی، مصطفی کرمی، لیلا بخشی، محمد خانی
    اولین همایش روش های افزایش ماندگاری فرآورده های غذایی بدون مواد افزودنی، 1393
  19. "اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس آویشن بر پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای فریزر"
    سحر روشنی، اشرف گوهری اردبیلی، اکرم آریان فر
    سومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی، 1393
  20. "بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر رشد کلیفرم ها و اشرشیا کلی در پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال"
    اکرم آریان فر، سحر روشنی، اشرف گوهری اردبیلی
    بیست و دومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران، 1393
  21. "بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر رشد کلیفرم ها و اشرشیا کلی در پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای فریزر"
    سحر روشنی، اشرف گوهری اردبیلی، اکرم آریان فر
    بیست و دومین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران، 1393
  22. "بررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر رشد کپک و مخمر در پنیر موزارلا ی نگهداری شده در دمای فریزر"
    سحر روشنی، اشرف گوهری اردبیلی، اکرم آریان فر
    اولین همایش ملی میان وعده های غذایی، 1393
  23. "ررسی اثرات ضد میکروبی اسانس آویشن بر رشد کپک و مخمر در پنیر موزارلای نگهداری شده در دمای یخچال"
    سحر روشنی، اشرف گوهری اردبیلی، اکرم آریان فر
    همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی، 1392
  24. "بررسی اثر آنتی اکسیدانی عصاره برگ گیاه حرا با روش 2 و 2- دی فنیل -1- پیکریل هیدرازیل"
    محمد مولایی، محمد علی سحری، اشرف گوهری اردبیلی، رضا اسماعیل زاده کناری، الهه آربیدار
    همایش ملی گیاهان دارویی 92، 1392
  25. "بررسی اثر افزودن عصاره برگ گیاه حرا در نگهداری روغن سویا"
    محمد مولایی، اشرف گوهری اردبیلی، محمد علی سحری، رضا اسماعیل زاده کناری، الهه آربیدار
    همایش ملی گیاهان دارویی 92، 1392