شیمی مواد غذایی 2
|
2 |
هرهفته شنبه (10:00 - 12:00)
|
1404/4/9
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
اصول و مبانی کاربرد هیدروکلوئیدهای غذایی
|
2 |
هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00)
|
1404/4/1
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
تکنولوژی گوشت و شیلات
|
2 |
هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00)
|
1404/3/28
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
تکنولوژی گوشت و شیلات
|
1 |
هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00)
|
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
تکنولوژی گوشت و شیلات
|
1 |
هرهفته سه شنبه (16:00 - 18:00)
|
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
کنسرو سازی
|
1 |
هرهفته دوشنبه (08:00 - 10:00)
|
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
کنسرو سازی
|
1 |
هرهفته دوشنبه (10:00 - 12:00)
|
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی
|
1 |
هرهفته يك شنبه (10:00 - 12:00)
|
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |
عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی
|
1 |
هرهفته يك شنبه (08:00 - 10:00)
|
|
نیمسال دوم سال تحصیلی 1403-1404 |