اعضای هیات علمی

ابراهیم احمدی

ابراهیم احمدی

ابراهیم احمدی   (EN Page)

استاد 
پست الکترونیکی: 
وب سایت: 

مقالات



همایش ها




نام و نام خانوادگی عنوان پروژه مقطع خلاصه پایان نامه تاریخ دفاع
استفاده از بینی الکترونیکی به منظور تشخیص سریع برخی بیماری ها درمراحل نگهداری و فرآوری گیاه سیر (Allium sativum L.) دکتری دانلود 1400/11/30
بررسی تأثیر عصاره ی گیاه کاپاریس اسپینوزا بر ویژگی های کیفی سس مایونز کم چرب کارشناسی ارشد دانلود 1400/11/10
ارزیابی و اعتبارسنجی غیرمخرب برخی ویژگیهای کیفی پس از برداشت گل رز به وسیله طیف سنج فیبر نوری کارشناسی ارشد دانلود 1400/11/30
تاثیر ویتامین Dپوشش دهی شده با فیبر تفاله گوجه فرنگی بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی و میکروبی رب گوجه فرنگی کارشناسی ارشد دانلود 1400/12/25
بررسی اثر پلاسمای سرد بر میکروب زدایی وکیفیت پنیر سفید ایرانی کارشناسی ارشد دانلود 1400/12/17
اثر بسته بندی با اتمسفر تغییریافته بر کیفیت و عمر نگهداری میوه توت فرنگی رقم گاویوتا کارشناسی ارشد 1398/06/31
فاطمه سلطانی بررسی اثر پلاسمای سرد بر میکروب زدایی وکیفیت پنیر سفید ایرانی کارشناسی ارشد دانلود 1400/12/17
فاطمه طالبی مزرعه شاهی بررسی تأثیر عصاره ی گیاه کاپاریس اسپینوزا بر ویژگی های کیفی سس مایونز کم چرب کارشناسی ارشد دانلود 1400/11/10
مریم محمدی تاثیر ویتامین Dپوشش دهی شده با فیبر تفاله گوجه فرنگی بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی و رئولوژیکی و میکروبی رب گوجه فرنگی کارشناسی ارشد دانلود 1400/12/25
آرزو مرادی نام فرد ارزیابی و اعتبارسنجی غیرمخرب برخی ویژگیهای کیفی پس از برداشت گل رز به وسیله طیف سنج فیبر نوری کارشناسی ارشد دانلود 1400/11/30
علیرضا مکاری چیان استفاده از بینی الکترونیکی به منظور تشخیص سریع برخی بیماری ها درمراحل نگهداری و فرآوری گیاه سیر (Allium sativum L.) دکتری دانلود 1400/11/30
میلاد اسدی بررسی ماندگاری و خصوصیات کیفی نان سنگگ غنی شده با پودر تفاله هویج در بسته بندی با اتمسفر کنترل شده کارشناسی ارشد دانلود 1397/11/29
سجاد اصغری ارزیابی تاثیر پارامترهای عملکرد خطی کار روی یکنواختی توزیع بذر با استفاده از دستگاه تست گریس بلت کارشناسی ارشد 1392/12/17
لیلا آقا مرادی بررسی برخی اثرات شاخص های زیست محیطی چرخه تولید مرغ های گوشتی در شهرستان همدان با استفاده از ارزیابی چرخه حیات (LCA) کارشناسی ارشد دانلود 1395/11/02
حسین باریکلو بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی توت فرنگی تحت شرایط انبارداری با پوشش و بسته بندی نانو کامپوزیت در شرایط اتمسفر کنترل شده دکتری دانلود 1397/09/28
حیدر بشیری ارزیابی کیفی مغر گردو تحت تاثیر زمان برداشت و روش طبیعی خشک کردن کارشناسی ارشد 1399/06/02
عادل توسلی بررسی خواص رئولوژیکی، مکانیکی و رنگ سنجی انواع مختلف اسپاگتی کارشناسی ارشد 1392/12/21
سارا تونس طراحی و ساخت دستگاه سانتریفوژ فندق شکن کارشناسی ارشد دانلود 1394/11/12
سمیه جعفری تاثیر برخی تنظیم کننده های رشد بر سفتی دانه و ویژگی های کیفی انار رقم یوسف خانی کارشناسی ارشد 1392/11/21
سمیه جعفری تاثیر برخی تنظیم کننده های رشد بر سفتی دانه و وِیژگی های کیفی انار رقم یوسف خانی کارشناسی ارشد 1392/11/21
آزاده حیدریان اثر فیلم های بسته بندی و اتمسفر اصلاح شده در عمر قفسه ای بامیه کارشناسی ارشد دانلود 1397/11/28
حامد حیدری مقتدر بررسی تاثیر سطوح مختلف نمک های NaCl, KCl بر ویژگیهای مکانیکی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی فراپالایش کارشناسی ارشد 1392/12/18
هما حسین زاده بندبافها محاسبه شاخص های اقتصادی و تعیین کارایی تولید و انرژی واحدهای تولید دام گوشتی و شیری شهرستان قزوین با تکنیک تحلیل پوششی داده ها کارشناسی ارشد دانلود 1394/04/06
بابک ختار ارزیابی غیرمخرب رسیدگی میوه انار در پایان دوره رشد کارشناسی ارشد دانلود 1398/04/22
سعید خدامرادی بی نهری تاثیر پوشش چیتوزان بر خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی انگور رقم فخری در طول دوره انبارداری کارشناسی ارشد دانلود 1395/07/10
علی خلج تأثیر تیمار پلاسمای سرد بر میکروب زدایی و ویژگیهای کیفی انگور طی دوره نگه داری کارشناسی ارشد 1399/08/27
معین زرین نژاد بهینه سازی خشک کردن پسته در میکروویو بستر سیال به کمک روش سطح پاسخ کارشناسی ارشد 1392/12/05
محمدمهدی سهرابی ارزیابی و اعتبارسنجی غیر مخرب برخی ویژگیهای کیفی پس از برداشت گوجه فرنگی زیتونی به وسیله طیف سنج فیبرنوری - دانشگاه بوعلی سینا کارشناسی ارشد دانلود 1395/11/18
فرزانه شکاری شیشوان بررسی برخی ویژگی های مکانیکی و شیمیایی آلو ارقام سانتاروزا و قطره طلا طی مراحل رسیدن کارشناسی ارشد 1392/12/17
بهنام علایی بررسی تاثیر میدان مغناطیسی روی برخی ویژگی های فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی و خشک شدن حبه انار در شرایط خلاء کارشناسی ارشد 1392/12/19
بهرام غفاری پیشنویس پایان نامه ثبت شده در 1396/02/24 3:10:47 ب.ظ کارشناسی ارشد دانلود 1395/11/12
رشید غلامی تولید بسته بندی نانویی با اتمسفر اصلاح شده و پوشش های نانویی و بررسی اثرات آنها بر خواص مهندسی و کیفیت قارچ دکمه ای در طول دوره نگه داری دکتری دانلود 1397/11/30
زهرا غلامی منظور ارزیابی ویژگیهای کیفی رب گوجه فرنگی با توجه به روش فرآوری و دسته بندی مختلف محصول ورودی کارشناسی ارشد دانلود 1395/07/04
آتنا قاسم پور بررسی شاخص های زیست محیطی تولید تخم مرغ با استفاده از ارزیابی چرخه حیات کارشناسی ارشد دانلود 1394/10/28
روحاله منتقمی راد بررسی خواص مکانیکی و شیمیایی زیتون تلخ و شیرین شده طی انبارمانی محصول کارشناسی ارشد 1393/11/15
امیر منصوری الام بررسی و تعیین صدمات مکانیکی گوجه فرنگی در طی فرایند حمل و نقل کارشناسی ارشد دانلود 1395/11/03
مهدی مهربانی جابر بررسی پوشش های خوراکی و فیلم های بسته بندی بر کیفیت و ماندگاری خیار گلخانه ای کارشناسی ارشد دانلود 1397/11/28
زهرا ندیم بررسی تاثیر پوشش سلولزی روی برخی خواص فیزیکی، مکانیکی و شیمیایی توت فرنگی کارشناسی ارشد 1392/11/27
احمد نورمحمدی بررسی خواص بافتی و رئولوژیکی مربا رژیمی بر پایه استویا و بهینه سازی فرمولاسیون با روش سطح پاسخ کارشناسی ارشد 1399/06/25
سیده هدی یوسفیان اثر پرتودهی گاما بر کیفیت و زمان ماندگاری سیر رقم سفید همدان تحت آزمون های مکانیکی فیزیکی و شیمیایی کارشناسی ارشد دانلود 1394/09/23
صفورا یونجی مطالعه رفتار میکرومکانیکی بافت سیب زمینی بوسیله میکروسکوپ الکترونی و شبیه سازی المان محدود بافت: تاثیر فشار ترگر، انرژی ضربه و انبارمانی دکتری دانلود 1396/11/30
نام درس
 
نمایش 1 - 20 از 34 نتیجه
از 2
نام درس کد درس تعداد واحد گروه درسی زمان ارائه درس تاریخ امتحان ترم ارائه درس
اصول طراحی کارخانه های صنایع غذایی 2222507 2 01 هرهفته شنبه (14:00 - 16:00) 1402/04/07 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1401
خواص مهندسی مواد بیولوژیکی پیشرفته(طراحی ماشینهای کشاورزی) 2222433 3 01 هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته چهارشنبه (10:00 - 12:00) 1402/03/30 (14:00 - 16:00) ترم دوم 1401
روش های ارزیابی کیفی مواد غذایی(فناوری پس از برداشت) 2222307 3 01 هرهفته سه شنبه (16:00 - 18:00) | هرهفته چهارشنبه (16:00 - 18:00) 1402/03/29 (14:00 - 16:00) ترم دوم 1401
عملیات واحد1(خوشه فناوری پس از برداشت) 2222175 3 01 هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) 1402/03/31 (14:00 - 16:00) ترم دوم 1401
ماشین ها و تجهیزات بسته بندی مواد غذایی 2222481 2 01 هرهفته شنبه (16:00 - 18:00) 1402/03/29 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1401
مهندسی پایدار 2222325 2 01 هرهفته چهارشنبه (14:00 - 16:00) 1402/03/30 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1401
آزمایشگاه خواص مهندسی مواد بیولوژیکی 2222396 1 01 هرهفته چهارشنبه (16:00 - 18:00) نامشخص ترم اول 1401
آزمون های غیر مخرب در کشاورزی(طراحی و ساخت) 2222279 3 01 هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهارشنبه (14:00 - 16:00) 1401/10/24 (11:00 - 13:00) ترم اول 1401
خواص مهندسی بیولوژیکی 2222506 3 01 هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته سه شنبه (14:00 - 16:00) 1401/11/04 (11:00 - 13:00) ترم اول 1401
خواص مهندسی مواد بیولوژیکی 2222397 3 01 هرهفته سه شنبه (08:00 - 10:00) | هرهفته چهارشنبه (08:00 - 10:00) 1401/11/10 (14:00 - 16:00) ترم اول 1401
روش های ارزیابی کیفی مواد غذایی(فناوری پس از برداشت) 2222307 3 01 هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهار شنبه (14:00 - 16:00) 1401/03/23 (14:00 - 16:00) ترم دوم 1400
ماشین ها و تجهیزات بسته بندی مواد غذایی 2222481 2 01 هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) 1401/03/22 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1400
مهندسی پایدار 2222325 2 01 هرهفته یک شنبه (14:00 - 16:00) 1401/03/24 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1400
آزمایشگاه خواص مهندسی مواد بیولوژیکی 2222396 1 01 هرهفته چهار شنبه (16:00 - 18:00) 1400/10/26 (08:30 - 10:30) ترم اول 1400
آزمون های غیر مخرب در کشاورزی(طراحی و ساخت) 2222279 3 01 هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهار شنبه (14:00 - 16:00) 1400/10/18 (16:00 - 18:00) ترم اول 1400
خواص مهندسی بیولوژیکی 2222506 3 01 هرهفته شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهار شنبه (10:00 - 12:00) 1400/10/27 (10:30 - 12:30) ترم اول 1400
خواص مهندسی مواد بیولوژیکی 2222397 3 01 هرهفته سه شنبه (16:00 - 18:00) | هرهفته چهار شنبه (08:00 - 10:00) 1400/10/25 (10:30 - 12:30) ترم اول 1400
خواص مهندسی مواد بیولوژیکی پیشرفته(طراحی ماشینهای کشاورزی) 2222433 3 01 هرهفته شنبه (12:00 - 14:00) | هرهفته یک شنبه (10:00 - 12:00) 1400/04/03 (10:00 - 12:00) ترم دوم 1399
روش های ارزیابی کیفی مواد غذایی(فناوری پس از برداشت) 2222307 3 01 هرهفته سه شنبه (10:00 - 12:00) | هرهفته چهار شنبه (14:00 - 16:00) 1400/04/02 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1399
مباحث نوین 2222259 2 01 هرهفته شنبه (16:00 - 18:00) 1400/04/03 (08:00 - 10:00) ترم دوم 1399
نمایش 1 - 20 از 34 نتیجه
از 2