تربیت بدنی و علوم ورزشی / علوم ورزشی

1. "Therapeutic Effects of High‑Intensity Interval Training Exercise Aloneand Its Combination with Ecdysterone Against Amyloid Beta‑InducedRat Model of Alzheimer’s Disease: A Biochemical,Study"
    Hesam Parsa, alireza Komaki, پارسا قلي پور, Mehdi Ramazani
    NEUROCHEMICAL RESEARCH, Vol. , 2022
  2. "Swimming training and Plantagopsyllium ameliorate cognitive impairmentand glucose tolerance in streptozotocin–nicotinamide‑induced type 2 diabetic rats"
    Hesam Parsa, زهرا مرادي خليق, سارا رجبي, kamal ranjbar, alireza Komaki
    Journal of Physiological Sciences, Vol. , 2021
  3. "Evaluation of Changes in Liver X Receptor Gene Expression Following Exercise and Myocardial Ischemia: A Shourt Report"
    Hesam Parsa, bahman hasanvand, Yaghob Mehri Alvar, Fatemeh Zir rahian
    مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان, Vol. , pp.243-250, 2021
  4. "Exercise-induced, but not creatine-induced, decrease in intramyocellular lipid contentimproves insulin sensitivity in rats"
    JOURNAL OF NUTRITIONAL BIOCHEMISTRY, Vol. , 2010
  5. "Hyperglycemic diet and training alter insulin sensitivity, intramyocellular lipid content but not UCP3 protein expression in rat skeletal muscles"
    Hesam Parsa
    International Journal of Molecular and Cellular Medicine, Vol. , pp.905-913, 2010
  6. "تاثیر تعاملی تمرین شنا و مکمل کراتین بر مقاومت انسولینی و تحمل گلوکز موشهایصحرایی نر چاق"
    حسام پارسا، مرتضی زارعی
    نشریه فیزیولوژی ورزش و فعالیت بدنی، نسخه ، 1401
  7. "تاثیر شدت تمرینات ورزشی و مکمل یاری زعفران برپاسخ نشانگرهای مقاومت به انسولین و آدیپوکاین ها"
    بهمن حسنوند، یعقوب مهری الوار، حسام پارسا، علی حیدریان پور، فهیمه عرفانی آداب
    ارمغان دانش، نسخه ، 1400
  8. "تاثیر هشت هفته تمرین اینتروال شدید بر بیان ژن عوامل درگیر درانتقال معکوس کلسترول بافت کبد دررت های صحرایی ایسکمی شدهصحرایی نر چاق"
    حسام پارسا، یعقوب مهری الوار، فهیمه عرفانی آداب
    مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران، نسخه ، صفحات:11-22، 1400

1. "Protective effects of ecdysterone alone and in combination with high-intensity interval training exercise against an amyloid beta-induced rat model of Alzheimer’s disease"
    Hesam Parsa, پارسا قلي پور, alireza Komaki, مهدي رمضاني مشعوف
    10th Neuroscience Congress, 2021
  2. "Protective Effects of High-Intensity Interval Training ExerciseSeparately and in Interaction with Ecdysterone against Amyloid BetaInduced Rat Model of Alzheimer’s Disease: A Behavioral, Biochemic"
    Hesam Parsa, پارسا قلي پور, alireza Komaki, مهدي رمضاني مشعوف
    25th Iranian & 4th international congress of physiology and pharmacology, 2021
  3. "Creatine supplementation reduces intramyocellular lipid during immobilisaion and inactivity"
    1st National Congress on Application of Sport Sciences in Health, 2016
  4. "creatine supplementation reduces intramyocellular lipid durining immobilization"
    1st National Congress on Application of Sport Sciences in Health, 2016
  5. "تمرین شنا موجب بهبودی کارائی انسولین از طریق تنظیم TAK1 کبدی در رت های مصرف کننده غذای پرچرب می شود."
    هشتمین همایش ملی علوم ورزشی و تربیت بدنی ایران، 1401
  6. "تمرین شنا موجب بهبودی کارائی انسولین از طریق تنظیم TAK1 کبدی در رت های مصرف کننده غذای پرچرب می شود."
    هشتمین همایش ملی علوم ورزشی و تربیت بدنی ایران، 1401
  7. "تمرین شنا موجب بهبودی کارائی انسولین از طریق تنظیم TAK1 کبدی در رت های مصرف کننده غذای پرچرب می شود."
    هشتمین همایش ملی علوم ورزشی و تربیت بدنی ایران، 1401
  8. "کاهش میزان FGF21 و بهبود هوموستاز گلوکز و متابولیسم چربی در رت های چاق شده با غذای پرچرب بدنبال تمرین شنای استقامتی"
    طاهره جهاندار لاشکی، حسام پارسا
    سومین همایش ملی ورزش و سلامت عمومی، 1401
  9. "مکمل دهی کراتین با تمرین ورزشی باعث بهبود حساسیت به انسولین، شاخص هایاسترس اکسیداتیو، پروفایل لیپیدی و هموسیستئین در موش های صحرایی نر دیابتیشده با STZ می شود ."
    حمید رضا چوبداری، حسام پارسا
    سومین همایش ملی ورزش و سلامت عمومی، 1401
  10. "کاهش میزان FGF21 و بهبود هوموستاز گلوکز و متابولیسم چربی در رت های چاق شده با غذای پرچرب بدنبال تمرین شنای استقامتی"
    طاهره جهاندار لاشکی، حسام پارسا
    سومین همایش ملی ورزش و سلامت عمومی، 1401
  11. "مکمل دهی کراتین با تمرین ورزشی باعث بهبود حساسیت به انسولین، شاخص هایاسترس اکسیداتیو، پروفایل لیپیدی و هموسیستئین در موش های صحرایی نر دیابتیشده با STZ می شود ."
    حمید رضا چوبداری، حسام پارسا
    سومین همایش ملی ورزش و سلامت عمومی، 1401
  12. "تاثیر مداخله ورزش شنا و مکمل کراتین بر نشانگرهای زیستی التهابی رتهای نر چاق شده با غذای پرچرب"
    حسام پارسا، محمد خسروی سهل ابادی